Samsung Galaxy Tab

Χορηγία Post: Με το World Going Tablet Mad, η εκτόξευση της νέας καρτέλας Samsung Galaxy σε καταστήματα σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο αυτό το μήνα προκαλεί λίγο αναταραχή. Υποστηριζόμενη από το τελευταίο λειτουργικό σύστημα Android Honeycomb, αυτή η λεπτή φέτα υψηλής τεχνολογίας έχει τα πάντα, από βελτιωμένα γραφικά μέχρι τις τελευταίες εφαρμογές και θα μεταμορφώσει τον τρόπο που εργάζεστε και παίζετε.

Διαθέτοντας μια ειδική διασύνδεση TouchWiz 4.0 για διαισθητική πλοήγηση καθώς και δροσερά νέα χαρακτηριστικά, όπως τα ζωντανά πάνελ και το δίσκο μίνι εφαρμογών, βεβαιωθείτε ότι η πολλαπλών εργασιών του δακτύλου είναι αβίαστη και γρήγορη. Η καρτέλα διαθέτει επίσης διάφορους «κόμβους» για ψυχαγωγία που βρέθηκε μέσω του Hub Readers της Samsung, του μουσικού κόμβου και του Premium Social Hub.

Επιπλέον, το σύστημα υποστηρίζει ένα πλήθος μορφών ήχου / κωδικοποιητών (MP3, AAC, AAC+, EAAC+, WMA και RA) συν ένα παρόμοιο ευρύ φάσμα επιλογών αναπαραγωγής βίντεο (WMV9, WMV8, WMV7, H.264, Mpeg4, Η. 263 και VP8).

Αυτό το βίντεο είναι ένα μεγάλο πίσω από τα σκηνικά κοιτάζοντας την ομάδα αγώνων Samsung Crescent. Γνωρίζουμε το JK και το Hopper σε μια μέρα δοκιμής στην πίστα όπου χρησιμοποιούν την καρτέλα Samsung Galaxy για να βελτιώσουν τους χρόνους γύρου τους. Παρακολουθώντας την καρτέλα Galaxy και την ομάδα Crescent Racing έβαλε τεχνολογία σε πραγματικό κόσμο χρήση …

Ο κόσμος της καρτέλας συναντά τους αγώνες Samsung Crescent

Ελέγξτε τα υπόλοιπα βίντεο Galaxy Tab στο κανάλι Samsung YouTube στη διεύθυνση www.youtube.com/samsunguk

Τεχνολογικά spec

Εμφάνιση: 10.1 “1280 x 800 (WXGA) TFT

Chipset: CP: XMM6260

Υπηρεσία: HSDPA 21Mbps 900/1900/2100, Edge/GPRS 850/900/1800/1900

Μνήμη: 1GB (RAM), 16/32/64GB (ROM)

Κάμερα / Flash: 3MP AF (πίσω) + 2MP FF (μπροστά)

Συνδέσεις: ιδιόκτητο 30pin, earjack 3,5mm

Ασύρματη συνδεσιμότητα: BT 3.0, WiFi A/B/G/N

GPS: A-GPS

Διάσταση, βάρος: 256,7 x 175,3 x 8,6 mm (TBD) 565G (TBD)

Χωρητικότητα μπαταρίας: 7000 mAh

Samsung: Καρτέλα Galaxy

www.facebook.com/samsunguk

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *