Κάντε τον εαυτό σας και το έτοιμο

Μπορείτε να θυμάστε ότι τον Απρίλιο, όταν το στομάχι του Sherry ήταν ακόμα γεμάτο βρέφος που είχαμε κάποιους επισκέπτες να σταματήσουν από το νηπιαγωγείο της Clara, συμπεριλαμβανομένου ενός τεράστιου κάμερα.

Λοιπόν, οι φωτογραφίες από αυτό το διπλό duty φωτογραφικά πυροβολούν για το Do It Yourself Magazine καθώς και το χώρο κουζίνας + μπάνιο makeovers έχουν δει τελικά το φως της ημέρας. Τουλάχιστον αυτοί που το κάνουν μόνοι σας (οι άλλοι θα εμφανιστούν αργότερα φέτος). Στην πραγματικότητα, πολλοί από εσάς έχετε ήδη επισημάνει να τους δείτε στο πρόβλημα του φθινοπώρου του 2010 που είναι έξω τώρα.

Τα προτιμώμενα βίντεο μας

Το κανονικό μας “Είπε, είπε” ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΝΤΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΡΚ. Υπάρχει ακόμη και μια γωνία που δεν είχε δει ποτέ που απαιτούσε μια σκάλα έξω από το παράθυρο της Clara για να πιάσει το πλάνο. Για να το επιθεωρήσετε, καθώς και να ελέγξετε όλη την εκτύπωση, απλά κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για μια διευρυμένη έκδοση (και κάντε κλικ για άλλη μια φορά για να μεγεθύνετε):

Του προγράμματος υπάρχουν πολλά άλλα για να δείτε στο θέμα. Μας αρέσει ότι το ονομάζουν πρόβλημα “δεύτερης ευκαιρίας”, θεωρώντας ότι πρόκειται για την αναπνοή της νέας ζωής σε παλιά σώματα. Νιώστε δωρεάν για να το επιθεωρήσετε στο Barnes & Noble ή ακόμα και στο House Depot.

Σε άλλα νέα περιοδικά, είμαι ευτυχής να μοιραστώ ότι η γυναίκα μου – καλά, όχι η μεγαλύτερη γυναίκα μου – παρουσιάστηκε στο σημερινό έτοιμο περιοδικό. Δείτε αυτή την αναφορά του “Speed Clean Your House” στο εξαιρετικά πυθμένα του καλύμματος; Εκεί έρχεται ο Sherry…

Απλά γυρίστε στη σελίδα 30 για τη συνέντευξη του Sherry (ή κάντε κλικ στην παρακάτω εικόνα για να το δείτε μεγαλύτερο). Μπορείτε επίσης να το ελέγξετε στην ιστοσελίδα του Readymade, αν αυτή είναι η ευνοημένη τεχνική σας για την απορρόφηση mag. Ελπίζουμε ότι ο καθαρισμός είναι ακόμα πολύ πιο εύκολος χάρη στη roundup των ιδεών Quickie. Ω, όπως και η ιδέα για το χλωρίνη λευκαντικό προστέθηκε από τον συγγραφέα, μόνο σε κατάσταση κάθε άτομο που καταλαβαίνει για την αποστροφή μας από λευκαντικό αναρωτιέται.

Ως συνήθως, το πρόβλημα έχει πολλά άλλα φοβερά έργα, καθώς και γιατί δεν υπάρχει-σκέψη των εννοιών εκείνο εκεί (όπως οι πράσινες στέγες Doggie σκάψεις στη σελίδα 38). Μας υπενθύμισε ακριβώς πόσο απολαμβάνουμε την ανάγνωση του έτοιμα. Έτσι αισθανθείτε δωρεάν για να επιθεωρήσετε το υπόλοιπο του mag έξω όποτε παίρνετε μια στιγμή!

Αλλά επαρκείς για εμάς, ποιες είναι οι συντομεύσεις καθαρισμού σας καθώς και τα μυστικά; Πάντα επιδιώκουμε να φτιάξουμε ακόμα πιο γρήγορα/ευκολότερα, οπότε χυθείτε.

Περισσότερα άρθρα από την Young Home Love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *