Συνδέστε το I-Box Ellipsis Smart Speaker για το Neat Cable Free Alexa Smart Home Control

I-Box ανακοίνωσε το νέο Smart Speaker Ellipsis. Σχεδιασμένο για να φέρει όλα τα οφέλη ενός προϊόντος με δυνατότητα Alexa Alexa, αφαιρεί επίσης το ζήτημα των καλωδίων που καταστρέφουν την εμφάνιση των μοντέρνων μινιμαλιστικών κουζίνων και των χώρων διαβίωσης.

Η ελλειψία χρησιμοποιεί την επιφάνεια του τοίχου για να αντικατοπτρίζει τον ήχο και να ενισχύσει το μπάσο προς τον ακροατή. Το αποτέλεσμα, λένε οι κατασκευαστές, είναι ένας έξυπνος ομιλητής ικανός να χτυπάει ηχητικά πάνω από το ελαφρύ βάρος του.

Ο φωνητικός έλεγχος είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό της σημερινής τεχνολογίας και μπορείτε να μιλήσετε με την Amazon Alexa χρησιμοποιώντας την ελλείψις I-Box. Με την Alexa, μπορείτε να ζητήσετε να παίξετε μουσική, να ακούσετε τα νέα, να ελέγξετε τον καιρό, να ελέγξετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά άλλα. Η Alexa ζει στο σύννεφο, οπότε πάντα γίνεται πιο έξυπνος, προσθέτοντας νέες δυνατότητες που παραδίδονται αυτόματα στη συσκευή. Η χρήση της Alexa στην I-Box Ellipsis είναι απλή και χωρίς χέρια-απλά ρωτήστε, και η Alexa απαντά αμέσως.

Η ελλειψί της I-Box έρχεται πλήρης με μια νέα, αφοσιωμένη εφαρμογή. Συμβατό με το Android και το iOS, οι χρήστες μπορούν να το κατεβάσουν δωρεάν και να το χρησιμοποιήσουν για να βοηθήσουν στην αρχική ρύθμιση (απαιτείται ένας λογαριασμός χρήστη του Amazon). Η εφαρμογή επιτρέπει επίσης τον έλεγχο ενός από τα συστήματα ομιλητών πολλαπλών δωματίων του κόσμου-μπορείτε να συνδεθείτε έως και οκτώ ηχεία ελλειψής σε ένα δίκτυο, διανέμοντας μουσική σε όλο το σπίτι με ελάχιστη επίδραση στον σχεδιασμό του δαπέδου και του εσωτερικού χώρου.

Το μοντέλο I-Box συνεργάζεται επίσης με τις υπηρεσίες συνεχούς ροής που γνωρίζουν οι χρήστες έξυπνων ομιλητών, συμπεριλαμβανομένων: Amazon Music, Pandora (Date TBC), Spotify, Tunein, Iheart Radio και τοπικά αποθηκευμένη μουσική.

163 κριτικές

I-Box Ellipsis Plug-in Smart Speaker με ενσωματωμένη Alexa και χτίστηκε WiFi Extender

Όλα τα πράγματα Alexa: Με το Amazon Alexa επί του σκάφους, μπορείτε να ζητήσετε από την ελλείψή σας I-Box να παίξει μουσική, να ακούσετε τα νέα, να ελέγξετε τον καιρό, να ελέγξετε τις έξυπνες οικιακές συσκευές και πολλά άλλα. Η Alexa ζει στο σύννεφο, οπότε πάντα γίνεται πιο έξυπνος, προσθέτοντας νέες δυνατότητες που παραδίδονται αυτόματα στη συσκευή. Η χρήση της Alexa στην I-Box Ellipsis είναι απλή και χωρίς χέρια-απλά ρωτήστε, και η Alexa απαντά αμέσως.
Μια καλύτερη μουσική συσκευή: Η ελλειψή I-Box έχει σχεδιαστεί για να παρέχει βελτιωμένη απόκριση μπάσων και πιο ισχυρή απόδοση ήχου σε σύγκριση με την Echo DOT χωρίς την απαίτηση χώρου των παραδοσιακών ομιλητών. Μεταφέρετε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς και υπηρεσίες μουσικής, όπως το IHeart Radio, το Tunein και πολλά άλλα. Αυτή η μικρή συσκευή συσκευάζει μια γροθιά!
Plug In Design: Δωρεάν χώρο εργασίας κουζίνας από την ακαταστασία καλωδίων και πρόσθετες ηλεκτρονικές συσκευές. Μεγάλη εξοικονόμηση χώρου για κουζίνες, διάδρομους, γραφείο, βοηθητικά δωμάτια, παιδικά δωμάτια και δευτερεύοντα δωμάτια. Ήδη χρήστης της Alexa; Συνδέστε την ελλειψία I-Box σε οποιαδήποτε κατάλληλη πρίζα σε δευτερεύουσες τοποθεσίες για να εξασφαλίσετε ότι η Alexa είναι ήδη στην εμβέλεια και είναι έτοιμη να λάβει την εντολή σας χωρίς να χρειάζεται να αυξήσετε τη φωνή σας.

24,99 £

Αγορά στο Amazon

Η ελλειψέ της I-Box πηγαίνει σε πώληση στα τέλη Αυγούστου. Τιμολογείται σε £ 59,99, ο έξυπνος ομιλητής θα είναι διαθέσιμος για να αγοράσει απευθείας από το Amazon και το IboxStyle.com.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *