Το κατώφλι έτοιμο για την εισαγωγή του New House Automation System

κατώτατο όριο έχουν δημιουργήσει το νέο σύστημα Wise House για περίπου 4 χρόνια, καθώς και για την εισαγωγή της αγοράς τις επόμενες εβδομάδες. Το σύστημα χρησιμοποιεί έναν κεντρικό ελεγκτή για να μιλήσει σε μια ποικιλία ασύρματων μονάδων με βάση το Wi-Fi, οι οποίες μπορούν να προστεθούν στο ασφαλές δίκτυο σε δευτερόλεπτα χρησιμοποιώντας τη νέα τεχνολογία “configspot” .. Επιθεωρήστε το παρακάτω βίντεο.

“Πείτε αντίο σε ασύρματες παρενοχλήσεις διαμόρφωσης δικτύου. Η επανάληψη της καινοτομίας Configspot του κατωφλίου χρησιμοποιεί προσιτές επικοινωνίες κοντά στο πεδίο καθώς και δικτύωση για την παροχή ασφαλούς μέθοδο για τα gadgets να διαμορφωθούν αυτόματα. Το configspot ελευθερώνει τους καταναλωτές από το πρόβλημα της πολυπλοκότητας της διαμόρφωσης που έχει ανασταλεί την ανάπτυξη της αγοράς καθώς και οδήγησε σε υψηλά επίπεδα επιδείνωσης του πελάτη, καθώς και υψηλά ποσοστά επιστροφής προϊόντων. Image

Χρησιμοποιώντας το configspot οποιοδήποτε άτομο μπορεί να ρυθμίσει γρήγορα καθώς και να διαμορφώσει ένα ασύρματο gadget, κρατώντας απλά το configspot ενός gadget κοντά στο configspot ενός ακόμη gadget στο δίκτυο. Το Configspot στη συνέχεια, καθώς και ασύρματα προγραμματιστεί το νέο gadget με διευθύνσεις δικτύου, πλήκτρα ασφαλείας, κωδικούς πρόσβασης, ονόματα gadget, καθώς και άλλες απαιτούμενες πληροφορίες διαμόρφωσης. Είναι τόσο εύκολο!

Η καινοτομία Configspot της ImageThreshold επιτρέπει μια νέα ανάπτυξη ασύρματης καινοτομίας, καθιστώντας τα υπάρχοντα gadgets ριζικά πολύ πιο εύκολο να δημιουργηθούν καθώς και τη χρήση, καθώς και να επιτρέψουν την ενσωμάτωση των ασύρματων ικανοτήτων σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος gadget με πολύ χαμηλό κόστος. Η παραγωγή ενός “έξυπνου σπιτιού” είναι τώρα απλή και προσιτή.

Για παράδειγμα, οι ηλεκτρικές πτήσεις με ελεγχόμενες ασύρματα μπορούν να κατανοήσουν πότε να απενεργοποιήσουν τα gadgets για να εξοικονομήσουν χρήματα καθώς και να βοηθήσουν το περιβάλλον ή οι καταναλωτές μπορούν να προσθέσουν μια νέα ασύρματη κάμερα, τηλέφωνο ή συσκευή αναπαραγωγής πολυμέσων στο δίκτυο, κρατώντας το πάνω από μία ακόμη συσκευή . Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες!”

κατώτατο όριο-Corporation.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *