Νέο φιλικό προς τον προϋπολογισμό ασύρματη κάμερα IP CCTV

Αυτή η μικρή ασύρματη κάμερα IP φαίνεται ιδέα για χρήση στο σπίτι. Με πολλά μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως το γεγονός ότι μεταφέρει ήχο καθώς και βίντεο και έναν πίνακα LCD που δείχνει την IP για εύκολη διαμόρφωση. Συμπεριλαμβανομένου του WPA και διατίθεται σε κάτω από £ 170 που παραδόθηκε, θα πρέπει να είναι ένα μεγάλο χτύπημα με τους οικιακούς αυτοκινητιστές …

“Η βιντεοκάμερα Linksys Wireless-G Pan/Tilt/Zoom στέλνει ζωντανό βίντεο μέσω του Διαδικτύου σε ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού οπουδήποτε στον κόσμο! Η προηγμένη συμπίεση βίντεο MPEG-4 παράγει μια υψηλής ποιότητας, υψηλής πλατφόρμας, μέχρι 640 × 480 ροή βίντεο. Η κωδικοποίηση MPEG-4 διευκολύνει την καλή ποιότητα βίντεο σε διαφορετικά περιβάλλοντα εύρους ζώνης. Το WVC200 υποστηρίζει επίσης τη συμπίεση MJPEG για βίντεο, παρέχοντας καλή ποιότητα βίντεο σε υψηλές τιμές εύρους ζώνης.

Οι ολοκληρωμένες δυνατότητες βίντεο περιλαμβάνουν μια κοπή φίλτρου IR που σας επιτρέπει να βλέπετε τις εικόνες σε χαμηλά ή καθόλου ελαφρά περιβάλλοντα όταν χρησιμοποιείται ένας λαμπτήρας IR. Τα στιγμιότυπα (σε μορφή jpeg) της εικόνας μπορούν να ληφθούν και να αποθηκευτούν. Στον δρομολογητή και, στη συνέχεια, δημιουργήστε λογαριασμούς που προστατεύουν τον κωδικό πρόσβασης για να διαχειριστείτε την πρόσβαση στην κάμερα ή να την αφήσετε ευρέως ανοιχτό για να δει ο κόσμος. Η υποστήριξη για το Dynamic DNS σάς επιτρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην κάμερά σας χρησιμοποιώντας ένα εύχρηστο “όνομα”, ακόμη και όταν χρησιμοποιείτε μια δυναμική διεύθυνση IP. Η λειτουργία Pan/Tilt και Digital Zoom σάς επιτρέπει να ελέγχετε από απόσταση την κίνηση της κάμερας και να εστιάσετε, δίνοντάς σας τη μέγιστη ευελιξία εξ αποστάσεως. Μέχρι 10 ταυτόχρονους χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στην κάμερα ανά πάσα στιγμή. Το λογισμικό περιλαμβάνεται για την παρακολούθηση και την εγγραφή σε πολλαπλές κάμερες στον σκληρό σας δίσκο με προηγμένη αναζήτηση με χρόνο και ημερομηνία. Η εγγραφή μπορεί να ρυθμιστεί για να καταγράψει με κίνηση, χειροκίνητη ή προγραμματισμό και αναπαραγωγή στο Windows Media Player χωρίς την ανάγκη για ιδιόκτητο παίκτη.

Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία ασφαλείας, η οποία λέει στην κάμερα να στείλει ένα μήνυμα με ένα σύντομο βίντεο που συνδέεται με έως και τρεις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όποτε ανιχνεύει την κίνηση στο οπτικό πεδίο. Στη συνέχεια, μπορείτε να συνδεθείτε στη ζωντανή ροή βίντεο εάν η κατάσταση δικαιολογεί. Οι λειτουργίες ασύρματης ασφάλειας περιλαμβάνουν WEP και WPA. ”

IP CCTV Range στο Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *