Η νέα εφαρμογή λογισμικού Uplan στοχεύει να βοηθήσει τους εγκαταστάτες Loxone

εάν είστε συνεργάτης loxone τότε εδώ είναι ένα συναρπαστικό νέο εργαλείο εφαρμογής λογισμικού που δημιουργήθηκε για να βοηθήσει να επιταχύνει τη ροή εργασίας σας.

Δημιουργήστε ένα σκίτσο των ηλεκτρονικών συστημάτων του κτιρίου σας γρήγορα με το Uplan.io. Απλά προσθέστε τις προτιμώμενες λειτουργίες στο σχέδιό σας καθώς και το Uplan.io υπολογίζει όλα τα παραδοσιακά ηλεκτρονικά ή loxone σοφή σπίτι ή παραδοσιακά ηλεκτρονικά gadgets που θα χρειαστείτε.

Η Uplan τρέχει σε ένα πρόγραμμα περιήγησης καθώς και στοχεύει στην αυτοματοποίηση πολλών από τα καθήκοντα που περιλαμβάνονται στο σχεδιασμό ενός νέου σπιτιού Loxone Wise.

Αφού μεταφορτώσετε ένα σχέδιο ορόφου, ο “Wizard Plan” Gadgets σε δωμάτια, ελέγχει τον αισθητήρα κίνησης και την προστασία Wi-Fi εκτός από την παραγωγή ενός διαγράμματος καλωδίωσης καθώς και του Pinout.

Στη συνέχεια εξάγει τη δουλειά που είναι έτοιμη να εισαχθεί απευθείας στο Loxone Config. Οι κατασκευαστές δηλώνουν επίσης ότι μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το σύστημα για να προγραμματίσετε ένα παραδοσιακό ηλεκτρικό σύστημα.

Υπάρχει μια δωρεάν έκδοση του εργαλείου στο Διαδίκτυο που προσφέρεται, ώστε να μπορείτε να κολλήσετε καθώς και να το επιθεωρήσετε. Εάν είναι κάτι που θα θέλατε να χρησιμοποιήσετε στην υπηρεσία σας, τότε η συμμετοχή PRO είναι προσιτή € 29 το μήνα.

Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο για να το δείτε σε δράση καθώς και να δείτε το Uplan.io για περισσότερες πληροφορίες.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest9
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *