Χρήσιμη συσκευή της εβδομάδας: Αυτά τα ακουστικά Bluetooth £ 20 είναι απίστευτα

Ξέρω, ακουστικά και πάλι, δεν μπορώ να σταματήσω τον εαυτό μου, είναι μια ασθένεια. καθώς και να περιμένετε μέχρι να δείτε τους επόμενους μήνες δημοσιεύστε

Εν τω μεταξύ, εδώ είναι ένα ζευγάρι που μπορείτε να αγοράσετε εντελώς δωρεάν ενοχές. Το Anker Soundbuds ετικέτες σε ακουστικά Bluetooth έχουν επαναφέρει το μυαλό μου για το τι μπορεί να είναι ένα ασύρματο ακουστικό.

Τραβήσουν μακριά το bragi μου «τα ακουστικά» (£ 160) τόσο από την άποψη του μπάσου (που είναι μεγάλη) όσο και από τον όγκο. Η μπαταρία των 90mAh διαρκεί 90 λεπτά για αμοιβή καθώς και παρέχει περίπου 6 ώρες χρόνου παιχνιδιού.

Εκτός από το κόστος καθώς και τον εκπληκτικά ευχάριστο ήχο, μου αρέσει το σύστημα μαγνητών που σημαίνει όταν χωρίζονται ότι συνδέονται αμέσως με το τηλέφωνό μου.

Οι έξυπνοι-magnets ισχύουν όταν διαχωρίζονται καθώς και αμέσως συνδυάζονται με την τελευταία συνδεδεμένη συσκευή.

Sweatproof: Η έξυπνη νανο-μηχανική προσφέρει ισχυρές επιδόσεις σε σχεδόν οποιοδήποτε είδος περιβάλλοντος.

Μια προσαρμοσμένη εφαρμογή: Προσαρμόστε τη διατήρησή σας με αυτιά πολλαπλών μεγέθους καθώς και με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας Airwings-σχεδιασμένες για ανώτερη άνεση καθώς και πρόσφυση.

Τι υπάρχει στο κουτί: s/m/l eartips, s/m/l/xl airwings, fitclip, καλώδιο micro USB, θήκη ταξιδιού, οδηγός καλωσορίσματος, εγγύηση 18 μηνών.

Ασύρματα ακουστικά, σοφά μαγνητικά ακουστικά με τεχνολογία APTX, ακύρωση θορύβου CVC 6.0, 6 ώρες Playtime – Bluetooth 4.1 Ακουστικά με MIC

Εάν είστε ένα άτομο smartphone που μόλις πρόσφατα έχασε την υποδοχή των ακουστικών σας, τότε εμπορεύεται από το Dongle-Land. Αυτό είναι το κόστος που χρησιμοποίησα για να πληρώσω για να πάω στη Sony In-Ear Wired ακουστικά. Heck στο κόστος δεν mater αν τα αφήσετε στο λεωφορείο. Δώστε τους μια δοκιμή, τι έχετε να χάσετε.

Διατίθεται από το Amazon

15.788 κριτικές

Ασύρματα ακουστικά Anker, αναβαθμισμένα ακουστικά Soundbuds Slim Workout Magnetic In-Ear Airbuds, Bluetooth 5.0, 10-Hour Playtime, IPX7 Ανθεκτικό στο νερό για προπονήσεις, τρέξιμο, κολύμβηση, γυμναστήριο, εργασία, σπίτι, σπίτι

Καταπληκτικός ήχος: Οι οδηγοί 6 mm σας παρέχουν ένα προφίλ θορύβου κατάργησης κρυστάλλου. Την ίδια στιγμή, το Bluetooth 5 εξασφαλίζει μια σταθερή σύνδεση.
Ταιριάζει σαν γάντι: άνετο καθώς και φως ως φτερό, τα κομμάτια του αυτιού προσαρμόζονται στα αυτιά σας για ακόμα περισσότερη άνεση.
Τεράστια διάρκεια ζωής της μπαταρίας: έως και 10 ώρες αναπαραγωγής χωρίς διακοπή μετά από μία μόνο χρέωση.

Αγορά στο Amazon

Προηγούμενα gadgets της εβδομάδας

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *