Ρωτήστε έναν σχεδιαστή: Jazzing επάνω ένα βαρετό υπνοδωμάτιο

Q. Απαιτείται μια νέα εμφάνιση για την κρεβατοκάμαρά μου? Μόλις μετακόμισα, καθώς αισθάνεται λίγο ασταθής. Θα ήθελα να το κάνω πιο φρέσκο. Όσον αφορά τα έπιπλα, μου αρέσει το κρεβάτι καθώς και θέλω να δουλέψω με αυτό. Μήπως ένα στήθος συρταριών σε σχήμα στο χώρο; Όπως και έχετε οποιεσδήποτε συστάσεις για εξαιρετικές λαμπτήρες ανάγνωσης;

– S.J., London, Ont. (Για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, δείτε τη σελίδα Ask A Designer ™.)

Α. Το εύκολο vintage σχήμα του κεφαλιού σας κάνει το κρεβάτι σας το ιδανικό σημείο άλματος. Ας ξεκινήσουμε ζωγραφίζοντας τους τοίχους. Μπορεί να μην είναι εξαιρετικά φρέσκο ​​θόρυβο, ωστόσο θα σας προτείνω να σκεφτείτε την αποδοχή (p5246-34) (που φαίνεται) από την παράγραφο. Αν και είναι ένα γκρι, υπάρχει λίγο μπλε σε αυτό, οπότε δεν αισθάνεται θλιβερή. Ωστόσο, εάν ανησυχείτε, μπορείτε να επιλέξετε ένα ζεστό κίτρινο βούτυρο όπως πολύ πρώτη σερβίρισμα (P5051-24D) (που φαίνεται), ομοίως από την παράγραφο.

Το κεφαλάρι σας είναι μάλλον σκοτεινό, οπότε αναζητήστε κλινοσκεπάσματα σε ελαφρύτερες αποχρώσεις. Η κιτρίνη Batavia του DwellStudio (που φαίνεται) είναι ένα ενημερωμένο, χαλαρότερο IKAT σε ένα προηγμένο ανοιχτό κίτρινο και taupe συνδυασμό που θα συμπληρώσει είτε την επιλογή τοίχου. Προσθέστε μερικά προσιτά καθώς και ασταμάτητα μαξιλάρια, όπως αυτό από το Bouclair (που φαίνεται), για να αναβαθμίσετε την κατάσταση. Η σκιά του λεμονιού θα λειτουργήσει με το κρεβάτι, καθώς και είναι σταθερό, οπότε το κρεβάτι θα φανεί στρωμένο, ωστόσο δεν είναι απασχολημένο.

Η τοποθέτηση δομής σε ένα υπνοδωμάτιο είναι μια φανταστική μέθοδος για να προσθέσετε βάθος, όπως το υφαντό κεφαλάρι στο κίνητρό μας. Επειδή δεν απαιτείται ένα νέο κεφαλάρι, χρησιμοποιήστε δύο κύβους αποθήκευσης με το χέρι, καθώς και κύβους αποθήκευσης μπαστούνι ως κομοδίνο. Το Crate & Barrel έχει μερικά φανταστικά.

Το Vogue Dresser της Structube (που φαίνεται) παρέχει μεγάλες προσφορές αποθήκευσης, καθώς και την επιφάνεια λευκής λαϊκής, καθώς και τα μεταλλικά πόδια το κρατούν οπτικά ελαφρύ. Μου αρέσει πολύ το πόσο εξορθολογισμένο είναι χωρίς κανένα είδος υλικού.

Οι λαμπτήρες που τοποθετούνται τοίχο είναι φανταστικοί σε ένα υπνοδωμάτιο. Πάντα μια προτιμώμενη δική μου, η Basculante Parete του Tolomeo (που φαίνεται) από το Artemide έχει έναν ρυθμιζόμενο βραχίονα γυαλισμένου αλουμινίου καθώς και μια σκιά περγαμηνής που διαχέει το φως ωραία. Είναι ένα σύγχρονο κλασικό.

Για να μαλακώσετε το παράθυρο, αντικαταστήστε τα περσίδες σας με έναν κύλινδρο υλικού καθώς και ουδέτερες λινές σε τοίχο σε τοίχο κρεμασμένα από μια σιδερένια ράβδο εγκατεστημένη σφιχτά στην οροφή. επιφανείστε το χώρο με πλαισιωμένα έργα τέχνης ή οικιακές εικόνες πάνω από το κρεβάτι.

Δείτε πολλά περισσότερα ρωτήστε τις απαντήσεις του σχεδιαστή. Επιπλέον, υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, με οδηγίες από τη σελίδα Ask a Designer ™.

1. Lamp Tolomeo, Artemide. 2. Αντίληψη Ρίξτε μαξιλάρι, Bouclair. 3. Σετ πάπλωμα Citrine Batavia, Dwellstudio. 4. Vogue στήθος, structube. 5. Χρώμα, από αριστερά: Πρώτη εξυπηρέτηση (P5051-24D), Accept (P5246-34), Para Paints.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *