Η AlertMe συνεργάζεται με την Lowe’s για να φέρει την Smart Home Tech στις ΗΠΑ

οι Αμερικανοί αναγνώστες μας θα μπορέσουν σύντομα να απολαύσουν την ασύρματη τεχνολογία αυτοματισμού του Home, αφού μόλις ανακοίνωσαν μια υπολογιζόμενη συνεργασία με τον τεράστιο αμερικανικό έμπορο – Lowe’s. Η νέα υπηρεσία «IRIS» της εταιρείας βελτίωσης της εταιρείας θα βασίζεται στον κόμβο AlertMe και θα δώσει στους χρήστες να παρακολουθούν και να ελέγχουν τους θερμοστάτες τους, τα έξυπνα βύσματα, τον φωτισμό, τις κλειδαριές πόρτας, τους αισθητήρες κίνησης και επαφής από τα smartphones τους.

“London UK και San Francisco CA – 5 Ιανουαρίου 2012 – Η Alertme, η Smart Home Technology Company, ανακοινώνει σήμερα μια εμπορική συνεργασία με την Lowe’s, τη δεύτερη μεγαλύτερη εταιρεία βελτίωσης στο σπίτι στον κόσμο με 1.750 καταστήματα, περίπου 50 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια κέρδη και 15 εκατομμύρια Εβδομαδιαία αγοραστές.

Με βάση το Smart Home Platform και το Home Hub της AlertMe, η εταιρική σχέση θα παραδώσει ένα σύστημα διαχείρισης κατοικιών που βασίζεται σε σύννεφο για τη νέα υπηρεσία IRIS του λιανοπωλητή στη Βόρεια Αμερική, η οποία θα δώσει στους πελάτες τη δυνατότητα να παρακολουθούν και να ελέγχουν το σπίτι τους από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας το smartphone ή τον υπολογιστή τους. Το IRIS θα εισαχθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2012 σε καταστήματα και σε απευθείας σύνδεση.

Το Arertme Forges σε λιανική αγορά – ξεκινώντας από εφαρμογές ενέργειας και διαχείρισης οικιακής διαχείρισης, όπως θερμοστάτες, έξυπνα βύσματα, φωτισμός, κλειδαριές πόρτας, αισθητήρες κίνησης και αισθητήρες επαφής πόρτας/παραθύρου/ντουλαπιού, τα σχέδια της Lowe για την επέκταση της ίριδας σε περιοχές όπως έξυπνες συσκευές, οχήματα, Κήπος και απομακρυσμένη διαχείριση δεύτερης ιδιοκτησίας.

“Το έξυπνο σπίτι θα είναι ο επόμενος σημαντικός χώρος προόδου της τεχνολογίας των καταναλωτών και πρόκειται να γίνει μια προσιτή πρόταση μαζικής αγοράς για όλους. Οι καταναλωτές χρησιμοποιούνται για να ζουν τη ζωή τους εν κινήσει, σε απευθείας σύνδεση και όλο και περισσότερο στα smartphones τους. Έχουν συνδεθεί με όλες τις πτυχές της ζωής τους, συμπεριλαμβανομένου του έργου τους, των φίλων τους και ακόμη και της τράπεζάς τους μέσω του σύννεφου για κάποιο χρονικό διάστημα-τώρα μπορούν να συνδεθούν με τα σπίτια τους, με το ίδιο εύκολο στη χρήση, φιλικό και καινοτόμο, πάντα προς τρόπο . ” δήλωσε η Mary Turner, Διευθύνων Σύμβουλος της Alertme.

Σύμφωνα με τους αναλυτές της βιομηχανίας, η αγορά των συστημάτων διαχείρισης κατοικιών μέχρι σήμερα έχει περιοριστεί από απαγορευτικά υψηλό κόστος και έλλειψη τεχνολογιών «χωρίς νέα καλώδια» όπως η πλατφόρμα AlertMe. “Η είσοδος ενός γιγαντιαίου εμπορικού σήματος όπως η Lowe δείχνει ότι είμαστε έτοιμοι να φέρουμε το έξυπνο σπίτι στο mainstream και όχι μόνο για τους πολύ πιο εύπορους”, συνεχίζει ο Turner.

Η αβίαστη και φιλική προς τον προϋπολογισμό Smart Home Management-“Οι εταιρικές σχέσεις που έχουμε με τους κατασκευαστές, τις επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας και τους παρόχους υπηρεσιών, μας επιτρέπει να φέρουμε μια βασική και καινοτόμο επιλογή διαχείρισης κατοικίας στην αγορά σε σημεία τιμών που θα απευθύνονται στους mainstream καταναλωτές”, λέει ο Kevin Meagher, Lowe’s, Αντιπρόεδρος και Γενικός Διευθυντής του Smart Home “Η πλατφόρμα AlertMe μας επιτρέπει να υποστηρίζουμε το ευρύτερο φάσμα προϊόντων και να προσφέρουμε τα οφέλη ενός έξυπνου σπιτιού που προηγουμένως ήταν διαθέσιμες μόνο στους πιο εύπορους καταναλωτές.

Alertme.com

Θέλουν περισσότερα? – Πρέπει να μας ακολουθήσετε στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *