[Χορηγός] Αξιοποιήστε στο έπακρο την εμπειρία του φορητού υπολογιστή σας

Θυμηθείτε όταν όλοι έπρεπε να έχουν ένα μεγάλο ογκώδες υπολογιστή στην επιφάνεια εργασίας τους. Τώρα όλοι θέλουμε φορητούς υπολογιστές που μας δίνουν την ελευθερία να πάρουμε μαζί μας τον ισχυρό υπολογιστή μας, είτε ταξιδεύουμε από το σπίτι στη δουλειά είτε απλά από το υπνοδωμάτιο στο σαλόνι. Ο φορητός υπολογιστής παρέχει ένα τόσο χρήσιμο εργαλείο εργασίας αυτές τις μέρες, ενώ παράλληλα εξυπηρετεί έναν διπλό ρόλο ως ένα απίστευτα ισχυρό κέντρο ψυχαγωγίας. Με τόσες πολλές υπηρεσίες βίντεο που διατίθενται στο Διαδίκτυο είναι σαν να έχετε τη δική σας τηλεόραση κάτω από το χέρι σας καθώς παρακολουθείτε το Netflix, το YouTube ή οποιοδήποτε αριθμό υπηρεσιών Catch-Up On Demand TV από το φορητό υπολογιστή σας.

Η τελευταία σειρά φορητών υπολογιστών της Sony προσφέρουν τα σύγχρονα σχέδια που όλοι θέλουμε μαζί με ένα τεράστιο φάσμα χαρακτηριστικών για να ανταποκριθούμε στα αιτήματά σας και στον προϋπολογισμό σας. Με τις λεπτές σύγχρονες περιπτώσεις τους, οι φωτεινές αντι-ανακλαστικές οθόνες LED και η εξαιρετική διάρκεια ζωής της μπαταρίας, το Sony Vaio είναι ένας φορητός υπολογιστής στην αγάπη.

Μία από τις τελευταίες κυκλοφορίες υλικού της Sony, το νέο VAIO TAP 11, σας φέρνει το καλύτερο και των δύο κόσμων με έναν πολυλειτουργικό μετατρέψιμο υπολογιστή και ένα δισκίο σε μία μονάδα. Είναι επίσης ο λεπτότερος υπολογιστής Tablet Windows 8 του κόσμου, ενώ εξακολουθεί να παρουσιάζει ένα ποιοτικό πλήρες πληκτρολόγιο και το touchpad μαζί με άλλα κομψά στοιχεία, όπως ένα μαγνητικό κάλυμμα. Πολλοί φορητοί υπολογιστές VAIO είναι διαθέσιμοι σε μια σειρά ζωντανών χρωμάτων και τελειωμάτων που είναι διαθέσιμα για να ταιριάζουν στο στυλ σας.

Έτσι, αν βρίσκεστε μετά από έναν ποιοτικό φορητό υπολογιστή, με το τελευταίο υλικό, το σύγχρονο σχεδιασμό, τις προβολές premium, καθώς και το εξαιρετικό λογισμικό όπως το Vaio Inspiration Suite, τότε δεν κοιτάζετε περισσότερο από τη Sony.

Ευγένεια της Sony

Χορηγός

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *