Η ιταλική βίλα του 19ου αιώνα

παλιά κτήματα-τα είδη που περνούν με γενιές, ντουλάπες καθώς και ράφια που σιγά-σιγά γεμίζουν-μπορεί να περιλαμβάνουν περισσότερη συντήρηση, ωστόσο έχουν επίσης ένα περιβάλλον που δεν μπορεί να παραπλανηθεί. Εάν το νοικοκυριό σας δεν έχει θέση για να κληρονομήσετε, αυτή η παραθαλάσσια ιταλική βίλα μπορεί να είναι η δυνατότητα σας να αποκτήσετε αυτή την αυθεντική, αιώνα αίσθηση. Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτό το ακίνητο κειμηλίων, που αναπτύχθηκε για το νοικοκυριό της Siemens στα τέλη του 1800.

Τοποθετημένο ανάμεσα στη θάλασσα καθώς και τα βουνά στη βορειοδυτική ακτή της Ιταλίας, το Forte Dei Marmi είναι από καιρό ένα πολυάσχολο θερινό θέρετρο. (Ίσως γι ‘αυτό έπρεπε να βάλουν αυτόν τον δρόμο ακριβώς μπροστά από το σπίτι.) Αναπτύχθηκε στη μέση ενός ευρύχωρου κήπου κοντά στην ακτή, η βίλα εννέα υπνοδωματίων σχεδιάστηκε για να επωφεληθεί από την παραλία καθώς και τη μεσογειακή αεράκια.

Ο ηλιόλουστος χώρος διαβίωσης που είναι διαθέσιμος σε μια βεράντα με θέα στον ωκεανό, ωστόσο, έχει επίσης κάπως πιο σκοτεινές πινελιές, όπως αυτό το πουλί, καθώς και το πτηνό που έχει γεμίσει. Είναι χαλαρό επαρκές για μια ηλιόλουστη μέρα, ωστόσο μυστηριώδη επαρκή για να ελέγξετε μια βροχερή μέρα-απλώς πιστεύετε για το τι μπορεί να είναι σε αυτά τα τεράστια ενσωματωμένα ντουλάπια.

Το ομοίως χαλαρό σαλόνι αναμιγνύει χαρούμενα florals με διακεκριμένες λεπτομέρειες όπως το τζάκι, θολωτή οροφή καθώς και ξύλινα παντζούρια. Σε όλο το σπίτι υπάρχουν πατώματα καθώς και σκάλες στο περιφερειακό μάρμαρο Carrara. (Forte Dei Marmi, που σημαίνει «φρούριο των μαρμάρων», βρίσκεται στους πρόποδες των βουνών όπου είναι λαιμοδερύωσε.)

Και μιλώντας για μάρμαρο, εδώ είναι ένα από τα εννέα μπάνια του σπιτιού, που γίνεται σε μια εκπληκτική μπλε-γκρίζα πέτρα. Οι απλές είναι λίγο παλιομοδίτικες (και θα έδινα τις κουρτίνες που έδειξαν αμέσως στον καθρέφτη), ωστόσο ο συνδυασμός των μαρμάρινων και των ορείχαλων είναι μάλλον μοντέρνο.

Ακόμη και η πισίνα έχει λίγο ιστορική γοητεία. Αντί για μια λιμνοθάλασσα με έντονο τυρκουάζ νερό, είναι ένας απλός, παραδοσιακός πέτρινος κύκλος που δείχνει την φιλική προς το περιβάλλον ναυπηγείο καθώς και τα δέντρα. Άλλες ανέσεις περιλαμβάνουν ένα γήπεδο τένις που θα μπορούσε, σε ένα τσίμπημα, να χρησιμεύσει και ως γήπεδο ποδοσφαίρου.

Τι νομίζετε; Θα επιστρέψατε στο χρόνο στο καλοκαίρι σε αυτή τη βίλα;

Φωτογραφίες: 1-5. Rome Sotheby’s Worldwide Realty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *