Αυτό το νέο εστιατόριο Toronto είναι #DesignGoals

που δεν ασχολείται από το εξωτερικό, το νέο του Τορόντο εστιατόριο Oretta, που ανήκει από τον σεφ διασημοτήτων David Rocco, έχει γίνει το Instagram-διάσημο για το όμορφο εσωτερικό του. Το όνομα, Oretta, είναι ιταλικό για “περίπου μία ώρα”, αλλά κρίνοντας από τη διακόσμηση, θα μπορούσαμε να φανταστούμε να παρατεταθεί εκεί για πολύ περισσότερο.

Οι προστάτες μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά ιταλικά τρόφιμα, όπως ζυμαρικά και πίτσα μέσα στο πολύχρωμο, εμπνευσμένο εσωτερικό. Αναπτύχθηκε από το σχεδιασμό μετακίνησης του Τορόντο, η Oretta διαθέτει σύγχρονα χρυσά φωτιστικά, οροφές και κομψές καμάρες.

Τα χρώματα στο εστιατόριο θυμίζουν ένα ιταλικό ηλιοβασίλεμα πάνω από την ακτή του Αμάλφι. Τα βελούδινα ροζ πάνελ τοίχου, τα μπαστούνια και οι καρέκλες μουστάρδας μεταφέρονται από ξύλινα και ορείχαλκο.

Το Oretta έχει επίσης ένα καφενείο που είναι τακτοποιημένο στο πίσω μέρος του εστιατορίου. Ένα από τα καθοριστικά χαρακτηριστικά του χώρου είναι τα έντονα χρωματισμένα κεραμίδια που γίνονται σε ένα μοτίβο ψαριού – ιδανικό για να αρπάξετε ένα selfie παπουτσιών για το Instagram κατά τη διάρκεια του απογευματινού καφέ σας.

Βρίσκεται στο 633 King Street West στο Τορόντο του Οντάριο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *