Συμβουλές του συντάκτη: Ακριβώς πώς να πλαισιώσετε το Art

, ο συντάκτης στυλ Lauren Petroff μοιράζεται συμβουλές για το πώς να πλαισιώσετε σωστά διαφορετικά είδη τέχνης.
Πόσο εκπληκτικό είναι να καλωσορίσετε ένα νέο έργο τέχνης στο σπίτι σας; Προσθέτει στιγμιαία χαρακτήρα, δομή καθώς και οπτικό ενδιαφέρον, καθώς και μια εξαιρετική μέθοδο για να αποκαλύψετε το προσωπικό σας στυλ, είτε επιλέγετε μια πρωτότυπη ελαιογραφία, μια φωτογραφία ή ακόμα και μια αφίσα vintage. Ωστόσο, ακριβώς ακριβώς πώς ένα κομμάτι “διαβάζει” εξαρτάται πραγματικά από το ακριβώς πώς παρουσιάζεται, καθιστώντας το πλαίσιο ουσιαστικής σκέψης (ή αναδιαμόρφωση, εάν ένα κομμάτι έτοιμο για να κρέμεται δεν λειτουργεί μάλλον).

Υπάρχει μια μεγάλη γκάμα πλαισίου καθώς και στυλ που προσφέρονται εκεί έξω, οπότε η καθοδήγησή μου είναι να αφήσω την τέχνη να επηρεάσει την επιλογή σας. Ακριβώς εδώ είναι μερικά από τα πράγματα που μου αρέσει να έχετε κατά νου όταν προσθέτετε αυτό το ζωτικό τελικό άγγιγμα σε ένα κομμάτι δήλωσης.

Λάδι & ακρυλικό πίνακες

Το πετρέλαιο καθώς και οι ακρυλικοί πίνακες είναι συνήθως πλαισιωμένα με προσαρμοσμένα καλούπια, σε ορισμένες περιπτώσεις με δευτερεύουσα επένδυση ή στρώμα, καθώς και χωρίς γυαλί. Όταν αφορά το πλαίσιο, αφήστε το γενικό στυλ του κομματιού να είναι ο οδηγός σας. Τα κλασικά κομμάτια ή τα κομμάτια περιόδου, για παράδειγμα, θα είναι καλά κατάλληλα σε συμβατικά πλαίσια ξύλου ή χρυσού με πολύ πιο περίτεχνα χύτευση (το μέγεθος της χύτευσης θα συνδέεται επίσης συνήθως με το μέγεθος του κομματιού. αντίστροφα).

Σύγχρονοι & αφηρημένες ζωγραφιές

Οι σύγχρονες και αφηρημένες ζωγραφιές, είτε σε καμβά είτε σε πίνακα τέχνης, φαίνονται συνήθως καλύτερα σε κομψά, άθλια πλαίσια. Μια ευχάριστη και συμπληρωματική επιλογή για αυτό το ύφος της τέχνης είναι ένα πλωτό πλαίσιο, το οποίο παράγει ένα λεπτό, εύκολο συγκρότημα γύρω από την τέχνη – απλά επαρκής για να το οριοθετήσει από τον γύρω τοίχο.

Μέσα με βάση το χαρτί

Εργασίες σε χαρτί – φωτογραφία, σκίτσα, υδατογραφίες καθώς και εκτυπώσεις – παρουσιάζονται καλύτερα κάτω από προστατευτικό γυαλί, επειδή τα μέσα καθώς και τα επιφανειακά υλικά είναι πολύ πιο εύθραυστα. Το πλαίσιο, το matting καθώς και το στυλ εγκατάστασης είναι όπου μπορείτε να δημιουργήσετε. Εύκολη και λεπτή πλαίσια σε μαύρο, λευκό καθώς και ξύλο με 2 “-3”-White White Matting ταιριάζει με πολυάριθμα σύγχρονα κομμάτια. Ωστόσο, μην είστε ντροπαλοί: παίξτε με την κλίμακα του ματς για να παράγετε πολύ πιο οπτικό επιτόκιο καθώς και να επικεντρωθείτε στο έργο τέχνης σας.

Μια άλλη επιλογή για τα μέσα που βασίζονται σε χαρτί είναι η επιλογή καθόλου ματ-ειδικά για εκτυπώσεις μεγάλης κλίμακας, όπως αυτές που εμφανίζονται. Φέρτε την άκρη της τέχνης καλύτερα στο πλαίσιο παράγει ένα εξαιρετικά συγχρονισμό στυλ που πραγματικά αγαπώ.

Κλωστοϋφαντουργική τέχνη

Για την τέχνη που βασίζεται σε κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα, είναι καλό να ακτινοβολείτε ένα προβολέα στην υφή. Μια στοχαστική μέθοδος για να πλαισιώσει αυτά τα κομμάτια πηγαίνει για ένα προσαρμοσμένο κουτί Plexiglas. Αυτό περιλαμβάνει τη προσκόλληση του υλικού σε έναν καμβά ή ένα σκάφος τέχνης, τοποθετώντας το κουτί Plexiglas στην κορυφή, καθώς και στη συνέχεια βιδώστε το στις πλευρές του καμβά (για ανοιχτά κομμάτια, προσπαθήστε πρώτα να τυλίξετε το σκάφος σε ένα αντίθετο υλικό).

Πίνακες ζωγραφικής γκαλερί

Τέλος, υπάρχουν ζωγραφισμένοι με γκαλερί, όπου ο καμβάς αναδιπλώνεται γύρω από τις άκρες του σκάφους. Η ανησυχία είναι πάντα “να πλαισιώσει ή να μην πλαισιώσει;”. Για πολλούς ανθρώπους, οι ορατές άκρες μπορεί να είναι απλώς ο αντίκτυπος που ακολουθούν. Προσωπικά πιστεύω ότι αυτό λειτουργεί το καλύτερο με πολύ πιο σύγχρονα κομμάτια, ωστόσο, τελικά, η απόφαση να πάμε χωρίς frameless είναι προσωπική.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *