2011 Ένα από ένα είδος show

Χριστουγεννιάτικη μουσική σε εμπορικά κέντρα, θερμοκρασίες βύθισης, φώτα αναβοσβήνει που καλύπτουν το δρόμο σας… υπάρχουν πολλά σημάδια που πλησιάζουν οι διακοπές, αλλά για μένα, είναι η πτώση ενός καλού show που θέτει από την περίοδο των διακοπών. Είναι ένα ουσιαστικό γεγονός για τους τεχνίτες, τους λαϊκούς τύπους και τους πρόθυμους Χριστουγεννιάτικους καταναλωτές κάθε Νοέμβριο. Φέτος, υπάρχουν 800 ταλαντούχοι τεχνίτες που πωλούν τα αγαθά τους, οπότε αξίζει σίγουρα να ελέγξετε το Κέντρο Άμεσης Ενέργειας του Τορόντο. Άνοιξε την περασμένη Πέμπτη και συνεχίζει μέχρι την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου.

Πέρασα το Σαββατοκύριακο περιηγώντας στους διαδρόμους, και εδώ είναι μερικοί περίπτερα και καλλιτέχνες που έβγαλαν το μάτι μου:

Αυτό το κόκκινο κρασί ξύλο είναι τόσο απλό, είναι λαμπρό. Η γωνία της κάμψης διατηρεί τα μπουκάλια στη θέση του χωρίς αυλακώσεις στο ξύλο. κόκκινες σανίδες κρασιού, περίπτερο V-54.

Αυτά τα λαμπερά μπλε αλάτι και πιπέρι θα προσθέσει ένα διασκεδαστικό χτύπημα χρώματος σε μια ουδέτερη κουζίνα. Sylvain Tremblay, Booth X-54.

Αυτά τα αγγεία με χρώματα κρέμας είναι σκαλισμένα από πηλό ανθεκτικό σε τσιπ και μπορεί ακόμη και να επιβιώσουν από το πλυντήριο πιάτων. Συμπληρώστε ένα ζευγάρι με χαρτοπετσέτες για τη ρύθμιση του τραπεζιού σας. Dotti Potts Pottery Studio, Booth R-34.

Πόσο διασκεδαστικό είναι αυτά τα τραπέζια που εμπνέονται από το κατάστρωμα;! πολύ h & h. Ανακατέψτε και ταιριάξτε διαφορετικά χρώματα ή επιλέξτε τέσσερις σε παρόμοιες αποχρώσεις για να προσθέσετε κάποιο χρώμα σε μια γωνιά πρωινού. AVRIL LORETI Modern Home, Booth W-7.

Ο ξυλουργός Michael Mathieu σκαλίζει αυτό το όμορφο δίσκο από την κίτρινη σημύδα. Είναι μεγαλύτερο από ό, τι φαίνεται εδώ – ιδανικό για ένα πάρτι της Πρωτοχρονιάς. Northwood Creations, Booth Q-40.

Η μάχη των ακτών ζει. Αυτά τα μαξιλάρια που ρίχνουν θα έκαναν ένα καταπληκτικό δώρο για αυτόν τον συγγενή. Είναι τυπωμένα σε πολύ μαλακά λινό. Nicole Tarasick, Booth P-22.

Αγαπώ απόλυτα αυτή τη ζωγραφική παπαρούνας από τον Narelle Gibbs. Είχε άλλους που ήταν εξίσου συναρπαστικοί, οπότε ακόμα κι αν αυτό πουλάει γρήγορα, το περίπτερο της αξίζει τον έλεγχο. Narelle Gibbs Art, Booth Y-36.

Θυμηθείτε, η παράσταση είναι μόνο μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου, οπότε αν βρίσκεστε στην περιοχή του Τορόντο, φροντίστε να το πιέσετε – είναι ένας εύκολος τρόπος για να αντιμετωπίσετε τα Χριστουγεννιάτικα ψώνια σε μια μέρα. Επιπλέον, το περίπτερο H & H στη σειρά R πωλεί πίσω θέματα του περιοδικού για $ 2 το καθένα, ή τρία για $ 5! καταπληκτική συμφωνία!

Φωτογραφίες: 1-7. Gwen McAuley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *