Το Loxone Nano Di Tree φέρνει την ευελιξία του διακόπτη στο σοφό σπίτι σας

καλωδιακή τηλεόραση της Loxone, μειωμένη καινοτομία, αποδεικνύεται λίγο χτύπημα με τους ιδιοκτήτες σπιτιών καθώς και ένα από τα πολλά εξέχοντα άρθρα μας από το 2016 όταν εισήγαγε τον Απρίλιο.

Τώρα το Loxone έχει αποκαλύψει το νέο δέντρο Nano Di που ταιριάζει σε οποιοδήποτε είδος πίσω πλαισίου καθώς και σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώσετε οποιοδήποτε είδος διακόπτη ή κουμπί της επιλογής σας (η πόρτα ή το παράθυρο επικοινωνήστε με κ.λπ.)

Όταν αφορά την επιλογή των δικών μας διακόπτη που είναι κατασκευασμένοι για τη χρήση σε ένα σοφό σπίτι που χρησιμοποιεί την τεχνολογία των δέντρων, υπάρχει το δέντρο αφής καθώς και το Touch Pure Tree. Αναγνωρίζουμε, ωστόσο, ότι όλοι μας έχουμε τα δικά μας ιδιωτικά γούστα, έτσι έχουμε δημιουργήσει ένα προϊόν που υπονοεί τους συνεργάτες μας καθώς και τους πελάτες τους να μπορούν να χρησιμοποιήσουν το διακόπτη που τους αρέσουν με το σύστημα αυτοματισμού του σπιτιού που αγαπούν.

Το νέο δέντρο Nano DI όχι μόνο παρέχει την ευελιξία να το αλλάζει όσο και να ταιριάζει σε πολύ περισσότερους εσωτερικούς χώρους, καθώς και γεύσεις, παρέχει επίσης στους συνεργάτες της Loxone την επιλογή να αξιοποιήσουν τους αισθητήρες τρίτων, χρησιμοποιώντας την τοπολογία των δέντρων μας.

Αυτό υποδηλώνει ότι οι συνεργάτες μας μπορούν να ενσωματώσουν οποιοδήποτε τύπο διακόπτη, κουμπιά, παράθυρο καθώς και επαφές πόρτας καθώς και άλλους αισθητήρες σε ένα σοφό σπίτι Loxone, ενώ επωφελούνται από την τεχνολογία Loxone Tree.

Το δέντρο Nano Di είναι μία από τις μικρότερες ενότητες του είδους του. Με διαστάσεις 38,4 x 34,2 x 10,5mm, το δέντρο Nano DI ταιριάζει γρήγορα σε πολλά πίσω κουτιά. Έχει έξι ψηφιακές εισόδους που επιτρέπουν τη χρήση των διακόπτη τρίτων, ενώ εξακολουθούν να εργάζονται στο Loxone Switch Common-ένα πλεονέκτημα για τους εταίρους Loxone καθώς και τους ιδιοκτήτες σπιτιού.

Για την ενσωμάτωση των βραχείας διάρκειας διακόπτη, καθώς και άλλοι έρχονται σε επαφή με εισόδους κλεισίματος

Ταιριάζει σε οποιοδήποτε είδος πίσω πλαισίου καθώς βάζει μόλις 38,4 x 34,2 x 10,5mm

Ταιριάζει γρήγορα στο κουτί Flush

6 ψηφιακές εισόδους

Χρησιμοποιεί τεχνολογία δέντρων loxone

Κάθε ψηφιακή είσοδος μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μετρητής συχνότητας έως 500Hz

Αξιολογείται και πιστοποιημένο CE

Το δέντρο Nano Di μπορεί να αγοραστεί από το Webshop Loxone σε £ 63,00 (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ).

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *