Το Z/IP ZIPR επεκτείνει τα δίκτυα Z-Wave σε χιλιάδες συσκευές μέσω IP

σε ημέρες που πέρασαν, εάν σχεδιάζετε μια εγκατάσταση Mega Z-Wave, ίσως έχετε σταματήσει να εξετάζετε τον μέγιστο αριθμό των κόμβων που επιτρέπονται.

Αλλά τώρα που υπάρχει μια αμφίδρομη IP στο Z-Wave Bridge που διατίθεται πολλοί από αυτούς τους περιορισμούς.

Το ZIPR είναι ένα σχέδιο αναφοράς πύλης και τώρα έχει κυκλοφορήσει σε κάποια μεγάλη εμπορική εγκατάσταση που ζητήσαμε από τη Sigma να σχεδιάσει αυτό που δείχνει με λειτουργικούς όρους.

Μας είπαν…

Κανονικά μπορείτε να έχετε 232 κόμβους σε ένα ενιαίο δίκτυο, αλλά οι εταιρείες συνδέουν τα δίκτυα μαζί με τα στρώματα λογισμικού εφαρμογών IP (Z/IP). Το ξενοδοχείο Wynn στο Λας Βέγκας διαθέτει 68.000 κόμβους σε 2.800 δωμάτια όπου κάθε δωμάτιο είναι ένα δίκτυο με έως και 30 κόμβους στις μεγάλες σουίτες και όλα τα δωμάτια συνδέονται μέσω Z/IP.

Το ZIPR είναι μια αμφίδρομη γέφυρα και είναι συμβατή με το IPv6.

Το ZIPR είναι μια πύλη “μη εφαρμοσμού”. Απλά συνδέστε το σε ένα δίκτυο IP χρησιμοποιώντας τη σύνδεση Ethernet και προσθέστε το σε ένα δίκτυο Z-Wave. Αμέσως, οι διευθύνσεις IP θα ανατεθούν σε κάθε τελικό σημείο ή λειτουργία του Z-Wave. Εάν το δίκτυο IP χρησιμοποιεί τη διεύθυνση IPv4, αυτές θα είναι διευθύνσεις IPv4. Εάν IPv6, αυτές θα είναι διευθύνσεις IPv6. Ο χρήστης στην πλευρά IP μπορεί τώρα να επικοινωνεί πλήρως με το δίκτυο Z-Wave χρησιμοποιώντας μηνύματα πρωτοκόλλου Datagram (UDP). Πρόκειται για μια πλήρη λειτουργία, αμφίδρομη γέφυρα.

Διατίθεται τώρα για περίπου 50 $: Περισσότερες αναρτήσεις Z-Wave

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *