Χρήσιμη συσκευή της εβδομάδας: Lamp Lamp Desk Arm Swing

Μία τροποποίηση από τον κανόνα αυτή την εβδομάδα, καθώς και σε κίνδυνο να εισέλθει στον κόσμο του εσωτερικού σχεδιασμού!

Οι άνδρες από το Inateeck μας έστειλαν ένα από τα νέα τους ρυθμιζόμενα λαμπτήρες DL1001 για να ρίξουν μια ματιά.

Το σύστημα εμφανίστηκε διπλωμένο σε μάλλον ένα τακτοποιημένο κιβώτιο, όπως και απαραίτητο, κάποια μικρή συναρμολόγηση, 3 καρπούς πτέρυγας για να το κάνουν έτσι ώστε το Ikea Level One Badge να αρκεί εδώ.

Υπάρχουν διαθέσιμα 3 χρώματα, πήγαμε με τη λευκή επιλογή. Η σκιά καθώς και η βάση είναι μέταλλο καθώς και ένα καλό βάρος που το καθιστά καλό καθώς και σταθερό στο γραφείο.

Inateck State Το λαμπτήρα διαθέτει απλό, κομψό “σκανδιναβικό” στυλ καθώς και το ξύλο καθώς και το μεταλλικό combo σίγουρα φαίνονται υπέροχα μαζί,

Σε αντίθεση με έναν λαμπτήρα ισορροπίας ελατηρίου, θα απαιτήσετε να χαλαρώσετε τα καρύδια πτέρυγας για να αλλάξετε αυτό στη ρύθμιση της προτίμησής σας με τις 3 ρυθμιζόμενες αρθρώσεις του.

Υπάρχει μια ωραία μαύρη και λευκή πλεκτή καλωδιακή τηλεόραση με διακόπτη in-line. Του προγράμματος που δεν είμαστε σε αυτό προστέθηκε έτσι η λάμπα στο σύστημα διαχείρισης του σπιτιού μας με μια ενότητα SmartThings

Το σύστημα έρχεται χωρίς λαμπτήρα, έτσι αγοράσαμε αυτά τα βιδωτά E27. Παρόλο που έχει ένα ζεστό vintage Edison Filament Look, είναι πραγματικά ένα LED 4 Watt (η λάμπα παίρνει το πολύο βολβό 40 watt) καθώς ολοκληρώνει την εμφάνιση τέλεια.

Διατίθεται τώρα από το Amazon

1.050 κριτικές

Tomons Wood Swing Arm Lamp Lamp, Λάμπα τραπεζιού σχεδιαστή, φώτα ανάγνωσης, λάμπα μελέτης έρευνας, λάμπα εργασίας, λάμπα γραφείου, λαμπτήρα νυχτερινής εποχής – Λευκό

【Πλαίσιο ξύλου φύσης】 Το σώμα είναι κατασκευασμένο από συμπαγές ξύλο, σταθερό και χωρίς χημικά. Η καλωδιακή τηλεόραση καλύπτεται με νάιλον, ισχυρότερο και πολύ πιο ευέλικτο.
【Σύγχρονο στυλ】 Το κλασικό στερεό ξύλο ικανοποιεί το σίδερο, το εύκολο και το παραδοσιακό στυλ.
【Φορητό & ελαφρύ βάρος】 Εύκολο να αξιοποιήσετε καθώς και να αποθηκεύσετε. Η λάμπα είναι ρυθμιζόμενη. Μπορείτε να αλλάξετε τη γωνία καθώς και το ύψος όπως θέλετε. Με τον διαχωρισμό σχεδιασμό, μπορεί να διατηρηθεί σε λίγο χώρο.

34,99 £

Αγορά στο Amazon

inateck.com

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *