Αναθεώρηση: Έχω βρει τα ιδανικά ακουστικά μου – Sennheiser Momentum 2 Wireless

Όταν πήρα το Bragi μου το ακουστικό τα μικροσκοπικά τους καουτσούκ τους απογοητευμένοι. Δεν προσφέρουν τον ήχο που αγαπώ και κατάλαβα ότι θα έπρεπε να επιλέξω κάποια «κατάλληλα» ακουστικά.

Στη συνέχεια, σε ένα ταξίδι στο Λονδίνο τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους είχα την ευκαιρία να καλέσω στο Selfridges και να ακούσω μερικά ακουστικά πίσω στην πλάτη. Στην εποχή των on-line ψώνια είναι λίγο πολυτέλεια για να μπορέσει να κάνει μια συγκριτική δοκιμή ακρόασης όπως αυτή.

Ακούω τη λίστα μου, το Bose QuoteComfort 35, ο Sennheiser PXC 550, το Sennheiser Momentum Wireless 2. Ήθελα να αγαπώ το Bose QC35 του (κι εσύ μπορεί να κοιτάξει τόσο δροσερό όσο το Lewis Hamilton), αλλά για άλλη μια φορά βρήκα το μπάσο ένα smiden υπονομεύοντας .

Τόσο ο Bose όσο και ο Sennheiser PXC 550 έχουν την καλύτερη ακύρωση θορύβου, αλλά στο τέλος συνέχισα να επιστρέφει στην ασύρματη ορμή 2. Μην με πάρτε λάθος, δεν υπάρχουν κακά ακουστικά σε αυτή τη λίτρα, αλλά ο ήχος της ορμής ήταν ο ήχος της ορμής Κάποιος που πραγματικά το έκανε για μένα.

Ooze ποιότητα. Χτισμένο από ανοξείδωτο χάλυβα και δέρμα, η ορμή 2 ασύρματα ακουστικά έρχονται σε μια καλή θήκη μεταφοράς, συμπληρώνοντας με καλώδιο 1,4 μέτρων, καλώδιο φόρτισης USB, προσαρμογέα και εγχειρίδια.

Το στυλ είναι το 1970 ρετρό και εγώ επιλέγω πολύ τη λεπτή και ανώνυμη εμφάνισή τους, από μερικά από τα πολύ πιο φωνητικά ακουστικά. Ο σχεδιασμός υπερ-αυτιού είναι πραγματικά άνετος και τα μεγάλα μαλακά μαξιλάρια είναι αρκετά μεγάλα ώστε να περικλείουν ακόμη και τα τεράστια μου ωτία.

Ένας μακρύς πάτημα αλλάζει την εξουσία, αν και στα αυτιά μου είναι κάποια στιγμή δύσκολο να γίνει διάκριση μεταξύ και απενεργοποίησης. Ένα τριπλό κλικ και η καλή κυρία στο αυτί σας σας λέει η υπόλοιπη μπαταρία σας. Η διάρκεια ζωής της μπαταρίας είναι φανταστική, προσφέροντας έως και 22 ώρες χρήσης, δεν έχω τελειώσει ακόμα την μπαταρία.

Είναι ακύρωση θορύβου και περιλαμβάνονται επίσης το NFC αντιστοίχιση για τις συσκευές Android. Οι αναδιπλούμενοι μεντεσέδες υπονοούν ότι καταλαμβάνουν λιγότερο δωμάτιο στην τσάντα σας και με συνοδεύουν σε κάθε πτήση επειδή τους αγόρασα.

Αυτοί οι Sennheisers έχουν το ζεστό μπάσο ήχο που επιθυμώ, ειδικά για την ηλεκτρονική μουσική που ακούω κυρίως.

Τους χρησιμοποιώ επίσης πολλά με το MacBook μου για την προβολή του Netflix. Μαζί με την άνεση, την ποιότητα και το ασύρματο όφελος, είναι κοντά σε τέλεια.

Η τιμή έχει πέσει κατά περίπου £ 90 επειδή τους αγόρασα, αν και είναι ακόμα υπερβολική. Αλλά μετά από πολύ περισσότερο από ένα χρόνο καθημερινής χρήσης, μπορώ να τα συστήσω με ειλικρίνεια.

Δεν χρειάζεται να δοκιμάσω πολύ περισσότερα ακουστικά τώρα, ειλικρινείς.

Διατίθεται από το Amazon

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1

Sennheiser Momentum True Wireless 2, Bluetooth Earbuds με ενεργό ακύρωση θορύβου, μαύρο

3.346 κριτικές

£ 219,00

Αγορά στο Amazon

2

Sennheiser Momentum True Ασύρματη ακουστικά στο αυτί με έλεγχο αφής, διαφανή ακρόαση και …

2,681 σχόλια

£ 99,95

Αγορά στο Amazon

3

Sennheiser Momentum δωρεάν, ασύρματα ακουστικά Bluetooth – Μαύρο

436 κριτικές£ 155.00

Αγοράστε στο Amazon

sennheiser.com/momentum-wireless

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Πρησμένος
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *