Το εντυπωσιακό Malibu Mini-Mansion του Chris Hemsworth

Chris Hemsworth καθώς και άλλα μισά Elsa Pataky μετακόμισαν επισήμως το νοικοκυριό τους στην πατρίδα του στην Αυστραλία νωρίτερα αυτό το έτος, αφήνοντας πίσω του ένα θεαματικό Malibu Mini-Mansion στην αγορά για ένα μεγάλο 6,5 εκατομμύρια δολάρια. Το αρχοντικό πρόσφατα προσφέρθηκε για καλύτερα σε 5,25 εκατομμύρια δολάρια.

Το αστέρι «Thor» καθώς και το άλλο μισό του αγόρασε αρχικά το σπίτι των 6.800 τετραγωνικών ποδιών από έναν ακόμη Αυστραλό ηθοποιό, τον αστέρι του Crocodile Dundee Paul Hogan το 2013. Το απομονωμένο κτήμα βρίσκεται στην περιζήτητη γειτονιά του Malibu , όπως εξηγείται στην επισήμανσή του ως “γάμος παραδοσιακής βικτοριανής ομορφιάς, καθώς και σύγχρονη ευρωπαϊκή ευαισθησία”. Κάντε κλικ με για να δείτε την ιδιοκτησία των πέντε υπνοδωματίων, έξι λουτρών.

Το μπροστινό μέρος του σπιτιού φαίνεται σαν να είναι έξω από ένα βιβλίο ιστορίας, με ένα θόλο πλούσιων δέντρων πάνω από την είσοδο.

Η επένδυση τοίχων προσθέτει αρχιτεκτονικό επιτόκιο στην είσοδο, ενώ μια αποχρωματισμένη γυάλινη τρύπα στην πόρτα διατηρεί τον χαρακτήρα του σπιτιού.

Μια αποχρωματισμένη μαύρη σκάλα είναι εντυπωσιακή ενάντια στους λευκούς τοίχους της εισόδου.

Ένα υπέροχο κομμάτι από την πλευρά του χώρου διαβίωσης είναι το ιδανικό μέρος για να διαβάσετε.

Ένα τζάκι mod φέρνει ζεστασιά στο άσπρο σαλόνι.

Το showstopper σε αυτό το τραπεζαρία είναι αναμφισβήτητα ο ιριδίζουσα πολυέλαιος που μοιάζει με μια λαμπερή μπάλα ντίσκο.

Ο χώρος του νοικοκυριού έχει ένα unnunded cottage vibe, συνολικά με ανοιχτά ράφια που η οθόνη ανακάλυψε προϊόντα καθώς και ένα χαλί seagrass που παίζει από τη φυσική παλέτα.

Μια μεγάλη φωτογραφία κάποιου σερφ – ο ίδιος ο Chris έχει κατανοηθεί ότι ταξιδεύει στα κύματα – παράγει μια δήλωση πάνω από τον καναπέ.

Ένα παράθυρο του κόλπου στον οικιακό χώρο είναι ιδανικό για να απολαύσετε θέα στο περιβάλλον πράσινο.

Η κουζίνα τύπου αγροικίας είναι μεγάλη, συνολικά με ψηλά οροφές, ένα μεγάλο νησί και σκονισμένα μπλε ντουλάπια.

Σχεδιασμένα υποκειμενικά ράφια δείχνουν διακοσμητικά γυάλινα σκεύη.

Πιστεύουμε ότι κάθε χώρος κουζίνας θα πρέπει να έχει τζάκι!

Τα φωτιστικά φωτισμού Luxe καθώς και ένα βελούδινο φόρεμα χαλιού μέχρι το ειρηνικό κύριο υπνοδωμάτιο.

Ένας μεγάλος ξυλουργός δίνει στο μεγάλο υπνοδωμάτιο ακόμα περισσότερο οπτικό χώρο.

Κανένα Malibu Master Suite δεν είναι συνολικά χωρίς προσωπικό μπαλκόνι με βουνό καθώς και θέα στον ωκεανό.Η τουαλέτα παίζει στην ευρωπαϊκή ατμόσφαιρα του σπιτιού, με υποβληθείσα υδραυλικά, καθώς και ένα ξεπερασμένο πάγκο σκυροδέματος.

Εδώ είναι ένα από τα υπνοδωμάτια των επισκεπτών όπου υποψιάζουμε τον αδελφό του Chris, Liam Hemsworth, μπορεί να έχει μείνει όταν επισκέπτεται.

Λίγο αγώνα foosball ένα-σε-ένα εναντίον του Chris; Δεν θα πειράζει.

Τόσο ο Chris όσο και η Elsa βρίσκονται σε γυμναστήριο, οπότε ένα πλήρες γυμναστήριο στο σπίτι τους βοηθά να πάρουν τις προπονήσεις τους.

Ένα σημαντικό γκαζόν χαρακτηρίζει πλούσιες φυτεύσεις και ανθισμένα δέντρα, καθώς και μια θεαματική θέα στο πίσω μέρος του σπιτιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *