Το μέλλον είναι ασύρματο, ή είναι; Το καλώδιο RJ45 και γιατί οι παίκτες χρειάζονται ακόμα το παλιό σχολείο LAN

που δημιουργούν ένα LAN (τοπικό δίκτυο) είναι ένας βασικός και αποτελεσματικός τρόπος για να μοιραστείτε πόρους μεταξύ διαφορετικών υπολογιστών. Ένα LAN μπορεί να επιτρέψει εύκολη πρόσβαση σε δεδομένα που διατηρούνται σε οποιονδήποτε υπολογιστή στο δίκτυο, χωρίς να χρειάζεται να αντιγράψετε αρχεία και είναι επίσης ένας λειτουργικός τρόπος για να μοιραστείτε ένα κομμάτι υλικού, όπως ένας εκτυπωτής, μεταξύ πολλαπλών μηχανών. Με μόνο ένα καλώδιο RJ45 (ή πολύ ακριβέστερα, πολλά καλώδια RJ45) και ένας οικονομικός δρομολογητής, η δημιουργία ενός LAN είναι δυνατή σε λίγα λεπτά και δεν απαιτεί καμία γνώση σε βάθος, υπολογιστών. Για να επαληθεύσετε αυτό το σημείο και προς το συμφέρον της πλήρως αποδυναμίας αυτής της απλής διαδικασίας, έχετε πολύ πιθανό να έχετε ήδη το τεχνικό καλώδιο RJ45, με τη μορφή του καλωδίου Ethernet που χρησιμοποιείτε για να συνδέσετε τον υπολογιστή σας με το μόντεμ σας. Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο στο σπίτι και κανονικά συνδεθείτε σε ένα ασύρματο δίκτυο (WLAN) όταν βγείτε έξω και για, μπορείτε να δείτε τι μοιάζει με ένα καλώδιο RJ45, ελέγχοντας τα εξαρτήματα RS.

Στις πρώτες μέρες του πρώτου προσώπου, το παιχνίδι για πολλούς παίκτες, όπου αρκετοί παίκτες σε διαφορετικά μηχανήματα ήθελαν να συμμετάσχουν στο ίδιο παιχνίδι, οι συνδέσεις LAN που δεν είχαν καταιγιστεί ήταν ο τρόπος για να επιτευχθεί η ταχεία και αξιόπιστη μεταφορά δεδομένων που απαιτείται. Τότε, στις αρχές της δεκαετίας του 1990, οι υπολογιστές δικτύωσης απαιτούσαν λίγη γνώση, τόσο για τη διαμόρφωση λογισμικού που απαιτείται όσο και για την εγκατάσταση υλικού μιας κάρτας διεπαφής δικτύου.

Αυτές τις μέρες, φυσικά, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Αρκετά πολύ οποιοδήποτε PC που έχει πάρει τα τελευταία 10 χρόνια περίπου θα έχει το απαραίτητο υλικό που έχει ήδη εγκατασταθεί για το Ethernet Networking και η ρύθμιση λογισμικού που απαιτείται για την καθιέρωση του δικτύου LAN είναι απλώς θέμα μετά από τις οδηγίες βήμα προς βήμα ενός οδηγού.

Ίσως η μεγαλύτερη διαφορά είναι ότι η ευρεία ευρυζωνική πρόσβαση έχει κάνει το Διαδίκτυο το δίκτυο επιλογής για παιχνίδια για πολλούς παίκτες. Η πιο συνηθισμένη χρήση ενός LAN αυτές τις μέρες είναι να επιτρέψει σε πολλές συσκευές να μοιράζονται μια ευρυζωνική σύνδεση.

Τα ασύρματα LAN στο σπίτι είναι τώρα στάνταρ, με κάθε αόριστα σύγχρονο φορητό υπολογιστή ή κονσόλα παιχνιδιών ικανή να συνδεθεί με το σήμα μικρής εμβέλειας που αποστέλλεται από τον δρομολογητή σπιτιού. Ωστόσο, οι σοβαροί παίκτες εξακολουθούν να ευνοούν την πολύ πιο σταθερή και αξιόπιστη σύνδεση που μπορεί να επιτευχθεί μέσω της ενσύρματης σύνδεσης που παρέχεται από ένα καλώδιο RJ45.

Εάν έχετε βιώσει προβλήματα με τη συνδεσιμότητα όταν παίζετε σε απευθείας σύνδεση, οι πιθανότητες έχετε χρησιμοποιήσει μια ασύρματη σύνδεση μεταξύ της κονσόλας του υπολογιστή ή των παιχνιδιών σας και του μόντεμ που σας συνδέει (μέσω του ασύρματου δρομολογητή) στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν διάφοροι λόγοι για τα προβλήματα σύνδεσης σε ένα WLAN να συμβεί, με συσκευές όπως ασύρματα τηλέφωνα και ακόμη και φούρνοι μικροκυμάτων ικανών να διαταράξουν το σήμα από το δρομολογητή. Η βασική λύση; Δημιουργήστε ένα καλό, ντεμοντέ LAN, συνδέοντας το ένα άκρο ενός καλωδίου RJ45 στον δρομολογητή σας και το άλλο στο λιμάνι Ethernet της μηχανής τυχερών παιχνιδιών σας. Για πολύ περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των LAN σε τυχερά παιχνίδια, κοιτάξτε εδώ :.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *