Προεπισκόπηση του showhome

Σήμερα κατευθυνθήκαμε στην τελευταία πριγκίπισσα Margaret showhome στο Oakville με πολλούς συναδέλφους μου στο σπίτι και το σπίτι για το άνοιγμα καθώς και την προεπισκόπηση των μέσων ενημέρωσης.

Το μεγάλο μαρμάρινο νησί στην κουζίνα έπαιξε σε διάφορα πιάτα σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης – με χώρο για να διατεθεί!

Εδώ, η Maia Roffey, η οποία ασχολήθηκε με την Lynda Reeves στο φετινό σπίτι, δείχνει την ποικιλία AGA καθώς και το πλήρωσης Pot Hansgrohe πάνω από αυτό στους επισκέπτες.

Άμορφη περιοχή Counter παρέχεται περιοχή για ένα κανονικό κέντρο ποτών.

Η CTV συνέντευξη με τον Paul Alofs, πρόεδρο, καθώς και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ιδρύματος του Νοσοκομείου Princess Margaret, καθώς και αργότερα την ημέρα, ο Alofs εξήγησε περισσότερα για τα έσοδα από τα εισιτήρια για τις κληρώσεις του καλωσορίσματος. Τα κεφάλαια πηγαίνουν προς την κατεύθυνση της παροχής βοήθειας στο νοσοκομείο Princess Margaret, καθώς και την παροχή εξατομικευμένης ιατρικής για τον καρκίνο. Ανακαλύψτε περισσότερα για αυτή την εξαιρετική αιτία.

Η Lynda μίλησε επίσης για το φετινό σπίτι, λέγοντας χάρη στους πολλούς χορηγούς (108 άτομα καθώς και επιχειρήσεις συνεισέφεραν προϊόντα για το σπίτι!), Καθώς και προσφέροντας γνώση της διαδικασίας.

Το πίσω κατάστρωμα φιλοξένησε μάλλον το πλήθος, καθώς και τις πτυσσόμενες γυάλινες πόρτες Nanawall καθώς και τις γαλλικές πόρτες που παρήγαγαν μάλλον την εκπληκτική μετατόπιση μεταξύ του μέσα στο σπίτι σας καθώς και έξω. Μπορείτε να οραματιστείτε να διασκεδάσετε εδώ;

Αφού είδε το showhome αυτοπροσώπως, προτείνω εξαιρετικά εκείνους στην υψηλότερη περιοχή του Τορόντο να δουν το σπίτι στο 220 Pinehurst Drive, Oakville, Ont., Όταν είναι διαθέσιμο στο κοινό, ξεκινώντας από αυτό το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου. Δείτε τις καθημερινές από τις 4 μ.μ. έως τις 8 μ.μ., καθώς και τα σαββατοκύριακα καθώς και τις διακοπές από το μεσημέρι έως τις 5 μ.μ. Επίσης, έχουμε τέσσερα δωρεάν γεγονότα στυλ που αξίζει να επιθεωρήσετε, έτσι εγγραφείτε σήμερα.

Μην παραλείψετε να θυμηθείτε να παραγγείλετε τα εισιτήριά σας για τις κληρώσεις. Πέρυσι προσέφεραν νωρίς. Για περισσότερες φωτογραφίες από το εσωτερικό του σπιτιού, καθώς και τη συνέντευξη του Kelvin Browne με την Lynda, αρπάξτε ένα αντίγραφο του τεύχους μας Οκτωβρίου 2012. Επιπλέον, περιηγηθείτε στο σπίτι στα τμήματα τηλεόρασης στο Διαδίκτυο.

Φωτογραφίες: Seema Persaud

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *