Ανακαλύψτε τους αναδυόμενους καλλιτέχνες του Τορόντο στο Shangri-La

στις 24 Ιουνίου, ανακαλύψτε τα ανερχόμενα αστέρια της αγοράς τέχνης του Τορόντο στις σουίτες Penthouse των κατοικιών Shangri-La. Επιμελούμενος από τον ιδρυτή της Art Collectif Erika Floysvik, Urban Rising – New Heights για αναδυόμενους καλλιτέχνες θα παρουσιάσει μια συλλογή έργων από το νέο ταλέντο της πόλης.

“Κατά την επιλογή των καλλιτεχνών και των έργων τέχνης για το Urban Rising Exhibit, με ενδιέφερε να παρουσιάσει ένα διαφορετικό έργο για να εκπροσωπήσει τους διαφορετικούς καλλιτέχνες μεθόδους να εκφράζουν τον εαυτό τους και τα μέσα τους”, λέει ο Erika. Οι προτεινόμενοι καλλιτέχνες περιλαμβάνουν τη φωτογράφο τέχνης Joanna Johnson, την Amanda Clyne, των οποίων οι “πίνακες θεωρούνται ως πορτρέτα αόρατο” και Lauren Pelc-Mcarthur-ένας καλλιτέχνης των οποίων τα έργα συγχωνεύουν την οπτική κουλτούρα με την ψηφιακή τεχνολογία.

Ενώ η εκδήλωση είναι αποκλειστική για τους κατοίκους της Shangri-La, τα μέλη του Soho House και τους επισκέπτες της Art Collectif, ένας επιλεγμένος αριθμός εισιτηρίων προορίζονται για αναγνώστες House & Home. Επικοινωνήστε με τη Jessica στο jessica@artcollectif.com για μια ευκαιρία να παρακολουθήσετε.

Προσέξτε για το σπίτι του Erika στο τεύχος Σεπτεμβρίου του House & Home, σε ειδησεογραφικά σημεία από τις 8 Αυγούστου 2016.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *