Ποιος ηθοποιός ζει σε αυτή τη σοφίτα 900 τετραγωνικών ποδιών;

Η δίκαιη εμφάνισή του έχει κάνει την απάντηση του Callum Keith Rennie Canada στον Brad Pitt, ωστόσο είναι η σκοτεινή υψηλής ποιότητας του ηθοποιού που προσελκύει τους ένθερμους οπαδούς του. Κατανοημένος για το να παίζει χαρακτήρες, είναι ο καλύτερος κατανοητός για τη λειτουργία του ως βασανισμένος παραγωγός μουσικής στην Californication καθώς και ως ο επικεφαλής χαρακτήρας στο Shattered, ένα δράμα των αρχών για έναν ντετέκτιβ με αρκετές προσωπικότητες. Το κέντρο του Βανκούβερ, όπως οι ρόλοι του, είναι στρωμένο καθώς και γεμάτο χαρακτήρα. Τα δάπεδα τσιμέντου είναι κακοποιημένα, το σμάλτο είναι τσαλακωμένο, το δέρμα είναι ραγισμένο, καθώς και ένα κρανίο ζώων εδώ καθώς και εκεί. Αυτό το σπίτι είναι ένα ιδανικό εισαγόμενο μαξιλάρι για έναν ηθοποιό που πρέπει να γλιστρήσει γρήγορα μεταξύ του φωτός καθώς και του σκοτεινού. Πηγαίνετε μέσα στην περιοχή των 900 τετραγωνικών ποδιών από τον σχεδιαστή Jamie Hamilton καθώς και τον Greer Nelson του Oliver Simon Design.

Ο τοίχος της τέχνης είναι το εστιακό σημείο στο ανοιχτό σαλόνι, καθώς και μερικοί από τους ιδιοκτήτες σπιτιού Callum Keith Rennie’s Paintings (μεγάλα κόκκινα και μαύρα έργα). Ένα βιομηχανικό σύστημα ραφιών από το υλικό αποκατάστασης RH, καθώς και ένα δάπεδο από σκυρόδεμα που ταιριάζει με το vibe του καλλιτέχνη: το δάπεδο που έχει τοποθετηθεί στο χρώμα ήταν και γυαλισμένο κατά τη διάρκεια της ανακαίνισης.

Ο ζεστός κόκκος ξύλου της καρέκλας Eames που υποστηρίζεται από καρυδιά ήταν το σημείο άλμα για τα πάντα, δηλώνει ο σχεδιαστής Jamie Hamilton. Ο δερμάτινος καναπές, οι ξύλινες δοκούς, τα πέλματα και τα έπιπλα σκάλας συμπληρώνουν το ξύλινο πλαίσιο μελιού της καρέκλας. Το Blackout Blinds στα μεγάλα παράθυρα (που δεν είναι ορατά) καθιστούν απλούστερη ώστε να ταιριάζει στο χρονοδιάγραμμα εκτός ώρας ενός ηθοποιού, καθώς και ένα χαλί μαλλιού μαλακώνει το δάπεδο από σκυρόδεμα.

Ο χώρος της κουζίνας αισθάνθηκε σκοτεινή καθώς και περιορισμένη μέχρι να εισαχθούν νέα λευκά ντουλάπια καθώς και μετρητές, καθώς και το αποτύπωμα άνοιξε. Τα barstools καθώς και τα μενταγιόν έχουν πολύ περισσότερη ύπαρξη ενάντια στα λευκά τελειώματα, καθώς και το ξύλινο δάπεδο της σοφίτας το κρατάει άνετο.

“Κάθε τύπος χρειάζεται ένα γραφείο”, ισχυρίζεται ο Callum, ο οποίος διατηρεί χαρτιά σε μια σύγχρονη έκδοση στα μέσα του αιώνα που ανακάλυψε πριν από χρόνια.

Ένα καλάθι από κακοποιημένες σφαίρες γκολφ είναι μια απόδειξη για την αγάπη του Callum για την τοποθέτηση – συχνά ασκεί το σαλόνι. “Το μαύρο ενέματα κάνει το λευκό πλακάκι αμαξοστοιχίας πραγματικά ποπ? Είναι μια προσιτή μέθοδος για να παράγει μεγάλη επίδραση “, δηλώνει ο σχεδιαστής Jamie.

Ο Jamie είχε ράφια που αναπτύχθηκαν πίσω από το αυξημένο κρεβάτι για επιπλέον αποθηκευτικό χώρο που κρατάει βιβλία κοντά στο χέρι, καθώς και η πλατφόρμα διπλασιάζεται ως τραπέζι. Τα ουδέτερα κλινοσκεπάσματα, ένα χαλί αγελάδας καθώς και τα αποκατασταθέντα ξύλινα πατώματα παράγουν μια πολύ πιο ρουστίκ αύρα.

Το εξωτερικό του μπανιέρα ψεκάστηκε μαύρο για να μιμηθεί το άλλο vintage ανακαλύπτει καθώς και να προσθέσει αντίθεση, ενώ τα πόδια του χρωμίου ταιριάζουν με τα φοβερά μεταλλικά φωτιστικά. “Είναι απαραίτητο να βγούμε από το πάτωμα σε ένα μικρό μπάνιο”, εξηγεί ο Jamie. “Κάνει την περιοχή να αισθάνεται μεγαλύτερη.” Ένα ντουλάπι με αντίκες γυαλί προσφέρει μεγάλες προσφορές αποθήκευσης για πετσέτες.

Η Vintage Metal Vanity all-in-one έχει αποθηκευτικό χώρο πάνω από την αποθήκευση, καθώς και ένα ενσωματωμένο backsplash για να χτυπήσει το ιδανικό βιομηχανικό σημείωμα. Ανακαλύφθηκε σε ένα εργοστάσιο στην Ινδία, έχει μια μοναδική υψηλή ποιότητα που αξίζει τον κύριο ανακαίνιση. “Δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο”, δηλώνει ο Χάμιλτον.

“Δεν ήμασταν σίγουροι τι θα το βάλουμε όταν αναπτύξαμε αυτή τη θέση στο μπάνιο”, δηλώνει ο Jamie, ωστόσο επιτρέπει το Fasτην οθόνη χωρίς να χτυπάτε σημαντική επιφάνεια δαπέδου ή αποθήκευση. Επί του παρόντος, είναι ένα μικρό στάδιο για ένα κρανίο κροκοδείλου, μια συλλογή από vintage μπουκάλια καθώς και το σήμα WC του Callum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *