Η Sarah Jessica Parker για να καλωσορίσει τον νέο γείτονα στο Μανχάταν

ένα αρχοντικό του Μανχάταν στη Δυτική 11η οδό στη Νέα Υόρκη – ακριβώς δίπλα στο νέο διπλό αρχοντικό της διασημοτήτων Sarah Jessica Parker και Matthew Broderick – παρέχεται πρόσφατα και πωλείται στον CEO της Sprint Marcelo Claure για 28 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τη σελίδα έξι. Το αρχοντικό των 10.000 τετραγωνικών ποδιών διαθέτει οκτώ υπνοδωμάτια, οκτώ και μισό μπάνιο, ψηλά οροφές και έναν από τους βαθύτερους κήπους της γειτονιάς.

Η Sarah και ο Matthew αγόρασαν τα δύο συνημμένα αρχοντικά δίπλα το 2016 για ένα αναφερόμενο 35 εκατομμύρια δολάρια και τώρα βρίσκονται στη διαδικασία συνδυασμού των ακινήτων σε ένα Mega Mega Mega 13.900 τετραγωνικών ποδιών-με εντυπωσιακό κήπο 2.100 τετραγωνικών ποδιών του το δικό. Μέχρι το τέλος του Reno, εκτιμάται ότι το κομψό σπίτι για πέντε θα αξίζει ένα τεράστιο 50 εκατομμύρια δολάρια.

Η συμφωνία για το πρόσφατα πωλημένο σπίτι περιελάμβανε ένα ήδη εγκεκριμένο σχέδιο για μια αποκατάσταση που θα το έκανε 20 % μεγαλύτερο, αν και δεν μπορούμε να φανταστούμε ότι το τελικό προϊόν θα είναι τόσο κομψό όσο οι ενημερωμένες ανασκαφές της SJP.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *