Το στυλ tabletop στο diner en blanc

Το κομψό άσπρο γεγονός, το le diner en blanc (μεταφράζεται στο “Dinner in White”), εμφανίστηκε στο Historic Fort York χθες το βράδυ και ήμουν αρκετά τυχερός για να είμαι μέρος του Το κομψό πικνίκ. Σε πόλεις σε όλο τον κόσμο, σε διάφορες καλοκαιρινές ημέρες, η τοποθεσία του μυστικού δείπνου αποκαλύπτεται στους κατόχους εισιτηρίων μόλις 30 λεπτά πριν από τη συγκέντρωση. Με πτυσσόμενα τραπέζια και καρέκλες στο χέρι, και ντυμένα όλα σε λευκό, οι επισκέπτες συγκεντρώνονται για μια μαζική αλλά εξελιγμένη υπόθεση σε μια υπαίθρια τοπική τοποθέτηση.

Ξεκίνησε από το παριζιάνικο François Pasquier και μερικούς φίλους το 1988, το Diner En Blanc προσελκύει τώρα εξαιρετικούς αριθμούς: 30.000 άτομα που ζήτησαν εισιτήρια για την εκδήλωση της Νέας Υόρκης πέρυσι (μόνο 1.000 εισιτήρια πωλήθηκαν), 11.200 παρακολούθησαν στο Παρίσι στις 14 Ιουνίου και 4.200 αναμένονται στο Μόντρεαλ στις 16 Αυγούστου. Οι διοργανωτές πούλησαν 1.500 εισιτήρια για την εκδήλωση χθες το βράδυ στο Τορόντο. Παρά τη βροχή, οι Diners βγήκαν για μια βραδιά κρασιού, τυριού, ψωμιού και καλής εταιρείας.

Οι επισκέπτες μπαίνουν από περιοχές σε όλη την πόλη, στη συνέχεια οδήγησαν στη θέση με τα δικά τους τραπέζια και καρέκλες στη ρυμούλκηση. (Τα καλάθια πικνίκ παρέχονται στους κατόχους εισιτηρίων μόλις φτάσουν.)

Αυτά τα υπερμεγέθη, λαμπερά φανάρια διακεκάσουν την περιφέρεια της εκδήλωσης για κάποιο μαλακό φωτισμό.

Υπήρχαν σίγουρα μερικοί εκπληκτικοί κεντρικοί επισκέπτες που έφεραν – μερικά φρέσκα, μερικά faux, αλλά όλα όμορφα.

Μου άρεσε αυτό το βάζο γεμάτο με άμμο, τριαντάφυλλα ροδάκινου και λίγο λάμψη.

Τα μαλακά κίτρινα τριαντάφυλλα σε βάζα Mason ήταν το καλύτερο συμπλήρωμα σε όλα τα λευκά κλινοσκεπάσματα.

Το Plant Plant της Ikea ταιριάζει ιδανικά με τις εκλεπτυσμένες οθόνες.

Εδώ είναι μια πολύ πιο σύγχρονη ρύθμιση τραπεζιών. Μήπως δεν επιτρέπονται χαρτί ή μπύρα στο Diner en Blanc; Μου αρέσει!

Στην υγειά σας!

Ήμουν ευχαριστημένος με το πόσο προετοιμασμένοι ήταν όλοι οι επισκέπτες. Πολλές έφεραν λευκές και σαφείς ομπρέλες, και μερικοί έσπρωξαν ακόμη και τις ομπρέλες αίθριο τους από το σπίτι!

Είχαμε επίσης μια αρκετά εξάπλωση στη σκηνή των μέσων ενημέρωσης – σούσι, μακαρόνια και κρασί, ναι παρακαλώ! Χάρη στον Lulu B. κρασιά και τα κρασιά του Big House για τη χορηγία.

Μερικά ροζ σύννεφα κοίταξαν τελικά! Ευχαριστώ ιδιαίτερα τους οικοδεσπότες και τους συντονιστές Robert Morassutti, Jessica Tan και Nicholas Wong και τους πολλούς εθελοντές που βοήθησαν την εκδήλωση να τρέξει ομαλά. Παρά τον καιρό, ένα τόσο γοητευτικό πάρτι ήταν!

Για πολύ περισσότερη έμπνευση επιτραπέζιου υπολογιστή, δείτε το τμήμα σχεδιασμού τραπεζαρίας μας.

Φωτογραφίες: Gwen McAuley

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *