ΒΙΝΤΕΟ: Η Husqvarna αναπτύσσει το 1 εκατομμυριοστό χλοοκοπτικό ρομπότ του στο UK HQ

το τελευταίο καλοκαίρι ήταν ένα κομμάτι μιας παρόμοιας ιστορίας με την αυτοματοποίηση Husqvarna (αν το χάσατε τότε επιθεωρήστε εδώ).

Τώρα, η Husqvarna μόλις γιόρτασε ένα σημαντικό ορόσημο καθώς διέσχισαν το μονό εκατομμύριο μηχανές στην έδρα της στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Newton Aycliffe, στην περιοχή Durham.

Η παραγωγή ρομποτικών χλοοτάπητας ήταν συνεχής για 22 χρόνια καθώς και το 2006 το εργοστάσιο του Newton Aycliffe ξεκίνησε την παραγωγή του ναυαρχικού προϊόντος του. Στο ύψος της σεζόν μπορεί να δει περίπου 3.000 σχέδια που δημιουργούνται ανά ημέρα.

Παίρνει, κατά μέσο όρο, εισροή από 72 προσωπικό για να δημιουργήσει κάθε ρομποτικό χλοοκοπτικό καθώς και το εργοστάσιο χρησιμοποιεί επί του παρόντος 1.154 άτομα για να δημιουργήσουν μηχανές που εξάγονται παγκοσμίως.

Η πρωτοβάθμια αγορά για ρομποτικά χλοοκοπτικά εξακολουθεί να είναι η Δυτική Ευρώπη, ωστόσο αυξάνεται σε παγκόσμιο επίπεδο κατά τουλάχιστον 20 % ετησίως.

22 χρόνια καινοτομίας

Η εκτεταμένη κατανόηση καθώς και η εμπειρία που αναπτύχθηκε στα προϊόντα σημαίνουν αξιόπιστες, χωρίς κινδύνους και αποδεδειγμένα μηχανήματα. Με μια νοοτροπία συνεχώς βελτιώσεις, τα ρομποτικά χλοοτάπητα της ομάδας έχουν καταλήξει να είναι πιο ισχυρές, ευκολότερες να δημιουργηθούν καθώς και να χρησιμοποιούν καθώς και να χειριστούν ακόμα πιο περίπλοκους κήπους.

Ένα ρομποτικό χλοοκοπτικό είναι αποτελεσματική ενέργεια καθώς και σχεδόν καμία εκπομπή κατά τη χρήση. Η χρήση ηλεκτρικής ενέργειας για τη διατήρηση μιας αυλής 1.000m² είναι περίπου ίση με έναν λαμπτήρα 60W.

Σήμερα είναι δυνατόν να ελέγξετε, να προγραμματίσετε καθώς και να παρακολουθείτε το ρομποτικό σας χλοοκοπτικό μέσω μιας εφαρμογής smartphone ή tablet, που σημαίνει ότι μπορείτε να διαχειριστείτε ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Από την εξαιρετικά πολύ πρώτη ρομποτική χλοοκοπτική, έχει επενδυθεί η ώρα και η προσπάθεια προκειμένου να μειωθεί το επίπεδο θορύβου του προϊόντος στο ελάχιστο, καθώς και τώρα τα μηχανήματα λειτουργούν με σχεδόν σιωπηλό τρόπο, δηλαδή ειρηνική, φιλική προς το περιβάλλον κοπής σε όλο τον κόσμο.

Ο Kai Wärn, Διευθύνων Σύμβουλος, καθώς και πρόεδρος της ομάδας Husqvarna, δήλωσε: “Γιορτάζοντας 1.000.000 φιλικά προς το περιβάλλον ρομποτικά χλοοκοπτικά είναι ένα ορόσημο για την ομάδα. Πάνω από είκοσι χρόνια πριν, δημιουργήσαμε την αγορά ρομποτικής μηχανής καθώς και από τότε που καθόρισαν την αγορά. Έχουμε φυσικά μια ισχυρή ηγεσία της αγοράς σε αυτήν την ταξινόμηση, ενώ πολλοί από τους ανταγωνιστές μας εξακολουθούν να είναι σχετικά νέοι στην αγορά. Βλέπουμε ότι σε πολλές χώρες η αγορά για ρομποτικά χλοοκοπτικά παραμένει μικρά, ενώ άλλοι έχουν αυξηθεί ουσιαστικά – που σημαίνει σημαντικές πιθανότητες ανάπτυξης σε αυτό το ενδιαφέρον τμήμα παραμένει. Στόχος μας είναι να διατηρήσουμε την ηγετική μας θέση παρέχοντας τα πιο αξιόπιστα, χωρίς κινδύνους και αποτελεσματικά προϊόντα καθώς και λύσεις. ”

Husqvarna.com: Ακολουθήστε την αξιολόγηση του αυτοκινήτου των 8 μερών εδώ

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *