Χρήσιμη συσκευή της εβδομάδας: Οι ακουστικές ακουστικά Bargain A1 Pro στα ακουστικά Bluetooth Ear

καταλαβαίνετε ήδη ότι είμαι εξαρτημένος από τα ακουστικά, γι ‘αυτό ήμουν ευχαριστημένος όταν οι soundpeats ρωτούν αν ήθελα να δοκιμάσω τις μονάδες A1 Pro ασύρματου Bluetooth.

Άνοιγμα του κουτιού που βρήκαμε…

Ακουστικά soundpeats a1 pro
Τσάντα μεταφοράς
Καλώδιο φόρτισης USB
Καλώδιο ήχου
Εγχειρίδιο χρήστη

Τα ακουστικά είναι κατασκευασμένα από μάλλον φθηνό πλαστικό. Ωστόσο, ενώ τα υλικά είναι πολύ αυτό που θα περίμενε κανείς σε αυτό το επίπεδο κόστους (σήμερα κάτω από £ 30), ο θόρυβος δεν είναι. Οι οδηγοί των 40mm παρέχουν αυτόν τον ζεστό θόρυβο που θέλουμε καθώς και η ρυθμιζόμενη κεφαλόδεσμος παρέχει μια άνετη εφαρμογή.

Η μπαταρία των 500mAh παρέχει χρόνο “έως 25 ώρες” μετά από μια αμοιβή περίπου 3 ωρών. Το καλώδιο ήχου που περιλαμβάνεται επίσης σημαίνει ότι μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε εάν η μπαταρία τρέχει επίπεδη ή βρίσκεστε σε αεροσκάφος που δεν επιτρέπει την ασύρματη Bluetooth.

Αφού χρησιμοποίησα τον εαυτό μου για μερικές μέρες, τους πέρασα στο γιο μου που κατευθυνόταν στην Ισπανία σε εβδομάδες διακοπές – μια τέλεια ευκαιρία να τους προσφέρει μια δύσκολη ζωή που ζούσε με έναν έφηβο.

Έδειξαν ξανά το σπίτι, ακόμα σε ένα κομμάτι, ωστόσο ποια ήταν η απόφαση για την επιστροφή του; Μια λέξη … “φοβερό”.

Διόπτρα

Έκδοση Bluetooth: Bluetooth 4.1
Χρόνος φόρτισης: Περίπου 3 ώρες
Χρόνος αναπαραγωγής μουσικής: Περίπου 25 ώρες (με όγκο 60%)
Χρόνος αναμονής: 200 ώρες

Τα soundpeats a1 pro είναι τα καλύτερα ακουστικά στο αυτί που δοκιμάσαμε, αποδεικνύοντας ότι το προσιτό δεν χρειάζεται να θορύβεται φθηνό.

633 κριτικές

Soundcore by Anker Life Q10 Ασύρματα ακουστικά Bluetooth, πάνω από το αυτί, πτυσσόμενο, hi-res με άδεια ήχο, 60 ώρες playtime, γρήγορη φόρτιση USB-C, βαθιά μπάσα, είσοδο AUX, για ταξίδια, στην τάξη του Διαδικτύου, House Office

Hi-Res Licensed Sound: Το λογότυπο Hi-Res είναι ένα σημάδι αξιοσημείωτης ποιότητας ήχου, που απονέμεται σε gadgets ήχου σε θέση να δημιουργήσει μια εξαιρετικά ακριβή αναπαράσταση του τι σήμαινε να ακουστεί ο καλλιτέχνης. Σε αντίθεση με τα κανονικά ακουστικά, η ζωή Q10 προσφέρει θόρυβο έως και 40 kHz για μια πλουσιότερη εμπειρία ακρόασης.
Bassup: Η ειδική μας καινοτομία Bassup αναλύει τις χαμηλές συχνότητες του ήχου σας σε πραγματικό χρόνο καθώς και αμέσως ενισχύει το μπάσο. Ενσωματωμένο με μεγάλους δυναμικούς οδηγούς 40mm, η ισχύς των μπάσων ενισχύεται έως και 100%. Ένα κουμπί στο δεξιό ακουστικό των ακουστικών ασύρματων πάνω από τα ακουστικά ενεργοποιεί το Bassup.
60 ώρες Playtime*: Ένα προηγμένο τσιπ Bluetooth με μειωμένη ισοπαλία συνδυασμού με την παγκοσμίου φήμης καινοτομία ηλεκτρικής ενέργειας του Anker για να προσφέρει τεράστιο χρόνο παιχνιδιού, ακόμη και για ασύρματα ακουστικά αυτιά. Ακούστε για 2 ώρες την ημέρα για έναν ολόκληρο μήνα.

Αγορά στο Amazon

soundpeatsaudio.com: Προσφέρεται από το Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *