Πίσω από τις σκηνές στο 2013 Princess Margaret Showhome

φέτος ο Brian Gluckstein και η ομάδα του, με τον αρχιτέκτονα Michael Pettes και τον οικοδόμο PCM Construction Inc. Δεν μπορούσαμε να περιμένουμε να δούμε τι είχε βρει το πλήρωμα του Gluckstein: Γνωρίζαμε ότι ο συνδυασμός του καταπληκτικού σχεδίου για μια καταπληκτική αιτία έπρεπε να βρίσκεται στο τεύχος Νοεμβρίου του House & Home.

Ο Brian Gluckstein είναι κύριος του κλασικού εσωτερικού χώρου και η προσοχή του στη λεπτομέρεια και το φινίρισμα ήταν προφανής ακόμη και πριν εγκατασταθούν τα έπιπλα. Εδώ είναι μια μικρή προεπισκόπηση μερικών από τα δωμάτια (δεν είναι αρκετά), και γωνίες του σπιτιού που απλά δεν είχαμε χώρο για να δείξουμε στο περιοδικό. Να είστε βέβαιος να διαβάσετε τη συνέντευξη του Brian στο τεύχος του Νοεμβρίου. Μοιράστηκε πολλές καταπληκτικές ιδέες σχεδιασμού με τον ανώτερο συντάκτη μας Kimberly Brown. Εδώ είναι μερικά snaps που πήρα για να φτιάξω την όρεξή σας.

Εδώ είναι το φουαγιέ όπου άρπαξα ένα πορτρέτο πυροβολισμό του Brian. Ναι, οι τοίχοι είναι αναμφισβήτητα πέτρινοι και όχι μόνο ταπετσαρία (το πλαστικό είναι ακόμα στο πλαίσιο της ζωγραφικής.)

Ένα από τα πολύ αγαπημένα μου δωμάτια στο σπίτι είναι η κουζίνα. Λατρεύω το κλασικό μύλο και τελειώνει. Ένα γυάλινο παράθυρο στο πάτωμα κοιτάζει στο υπόγειο λευκό κελάρι κρασιού, το οποίο επιτρέπει στο φυσικό φίλτρο – μια δημιουργική ιδέα για τα υπόγεια.

Αυτό είναι το καταπληκτικό δωμάτιο από την κουζίνα. Όταν έβλεπα για πρώτη φορά αυτό το χώρο, τα οστά ήταν λίγο πολύ κρυμμένα από κουτιά, αλλά μπορείτε να δείτε τη χρήση της συμμετρίας του Brian στα βιβλιοθήκες.

Ακολουθεί ένα άλλο παράδειγμα χρήσης των συμμετρικών στοιχείων από τον Brian στη μελέτη, παρατηρήστε πώς η κλίμακα του παραθύρου ταιριάζει με την πόρτα για να πλαισιώσει το τζάκι.

Εδώ είναι ένας πυροβολισμός των συρταριών που δεν αντιμετωπίζουν πριν την εγκατάσταση στη μαρμάρινη ματαιοδοξία του κύριου μπάνιου.

Όλα είναι έτοιμα τώρα, οπότε είστε έτοιμοι να μπείτε; Βεβαιωθείτε ότι έχετε παραλάβει το αντίγραφο του τεύχους του Νοεμβρίου του House & Home (στις ειδησεογραφικές εκμεταλλεύσεις στις αρχές Οκτωβρίου) για να δείτε πώς πυροβόλησαμε αυτό το showhome για το περιοδικό. Και μην ξεχάσετε να πάρετε ένα εισιτήριο!

Φωτογραφίες: 1-10. Morgan Michener

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *