Το Clipsal C-BUS Spectrum Touchscreen που ξεκινάει σύντομα στο Ηνωμένο Βασίλειο

Schneider Electric, οι διανομείς των προϊόντων CLIPSAL C-BUS, πείτε μας ότι επιθυμούν να ξεκινήσουν τη νέα οθόνη αφής C-Touch C-5000CT2 τον επόμενο μήνα.

Η μονάδα είναι διαθέσιμη σε εκδόσεις που είναι τοποθετημένες στο τοίχο ή επιτραπέζιες εκδόσεις και περιλαμβάνει δυνατότητα υπερύθρων τηλεχειριστηρίου συν την ανίχνευση εγγύτητας για έλεγχο ή αφύπνιση οθόνης. Η νέα οθόνη υποστηρίζει 65k χρώματα και μοιράζεται φασίες με τη μαύρη και άσπρη έκδοση. Περιλαμβάνεται επίσης μια θύρα RS232 για ενσωμάτωση τρίτου μέρους και μια θύρα προγραμματισμού USB που τοποθετείται μπροστά. Διαβάστε παρακάτω για τις προδιαγραφές και τις τιμές λιανικής πώλησης.

“Το φάσμα clipsal c-touch βασίζεται στην επιτυχία των οθονών αφής B & W MKII με νέα χαρακτηριστικά και μια φωτεινή νέα έκκληση. Η μονάδα συνδέεται απευθείας με το δίκτυο C-BUS, όπου τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου μέσω ενός αφαιρού συνδετήρα Phoenix, που βρίσκεται στο πίσω μέρος της μονάδας εντός τοίχου και κάτω από τη βάση της μονάδας επιφάνειας εργασίας.

Τα μοντέλα στο τοίχο εκμεταλλεύονται το ίδιο υλικό τοποθέτησης με το μοντέλο B & W MKII. Η γκάμα των φασιών για την έκδοση εντός τοίχου, περιλαμβάνει τον βρόχο ανίχνευσης για τη δυνατότητα ανίχνευσης εγγύτητας, ενώ η επιφάνεια εργασίας έχει ενσωματωθεί αυτό το χαρακτηριστικό.

Χαρακτηριστικά εγκατάστασης-Για να εξασφαλίσετε ότι η μονάδα εντός τοίχου είναι γρήγορη και εύκολη στην εγκατάσταση σε τοίχους, τα φτερά στήριξης προσφέρουν εύκολη προσαρμογή χωρίς την ανάγκη για πλάκες τοίχου ή βραχίονες γύψου. Ακόμα περισσότερα οφέλη του εγκαταστάτη περιλαμβάνουν:

Προγραμματισμός μέσω μιας συμβατικής θύρας USB στο μπροστινό

Η θύρα USB μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως διεπαφή PC στο σύστημα C-Bus

Χρησιμοποιεί το ίδιο υλικό και αξεσουάρ εγκατάστασης με το προϊόν της σειράς B & W MKII

Διατίθεται με ή χωρίς λογικό κινητήρα C-Bus

Τροφοδοτείται εξ ολοκλήρου από το c-bus

Η έκδοση επιφάνειας εργασίας μπορεί να διορθωθεί στην κορυφή του πίνακα.

Χαρακτηριστικά χρήστη – Για να προσφέρετε στον χρήστη μια βελτιωμένη διεπαφή, συμπεριλήφθηκαν τα ακόλουθα:

Διατίθενται ευρύ φάσμα χρωμάτων και στυλ περιτονίας

Οθόνη κατά του δακτυλίου

65K έγχρωμη οθόνη

Ανίχνευση εγγύτητας για λειτουργίες αφύπνισης και ελέγχου.

Η μονάδα είναι διαθέσιμη σε μια μη λογική έκδοση [C5050CT2WE] σε £ 1.111+ΦΠΑ και μια έκδοση με λογική επί του σκάφους [C5080CTL26] σε £ 1.461+ΦΠΑ.

schneider-electric.com: c-bus στο eBay: cbus.com

Θέλουν περισσότερα? – Θα έπρεπε να μας ακολουθήσετε στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *