Η μόδα-προς τα εμπρός ρετιρέ στο Μιλάνο

αν η Ρώμη είναι η Αιώνια Πόλη, το Μιλάνο είναι η πόλη τώρα-από όλα όσα είναι καυτά με στυλ καθώς και μόδα. Παρόλο που βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της πόλης, αυτό το ρετιρέ price-upon-request έχει ολοκληρωθεί με τις τελευταίες και στους δύο κόσμους στυλ. Ας ξεκινήσουμε την εβδομάδα με μια περιήγηση στο τριώροφο χώρο.

Η γιγαντιαία βεράντα – μεγάλη επαρκής για να χωριστεί σε τρεις περιοχές που απλώνεται σε δύο επίπεδα – είναι αυτό που πρώτα έβγαλε το μάτι μου για αυτή την λίστα. Σίγουρα, μπορείτε να πάτε στο κοντινό Parco Sempione καθώς και στο πικνίκ, ή μπορείτε να δειπνήσετε Al Fresco στο δικό σας πάρκο-όπως αίθριο. Κρατήστε την απόχρωση της φούξιας αυτού του πίνακα. Θα το δούμε για άλλη μια φορά αργότερα.

Μπορείτε να ανεβείτε στην πέμπτη ορόφη βεράντα με ένα γυάλινο σαλόνι, κάνοντας τα γλυπτά σύγχρονα τμήματα στο δρόμο. Μου αρέσουν οι ξύλινοι σχισμές στον τοίχο της γκαλερί δεξιά, που κάνουν την περιοχή που μοιάζει με το θερμοκήπιο να αισθάνεται σαν ένα γνήσιο δωμάτιο, καθώς και τα φυτά με γλάστρες, τα οποία βοηθούν να παράγουν την ευάερη αίσθηση του θερμοκηπίου στην πρώτη θέση. Λιγότερο θαυμάσιο είναι ότι η λευκή πύλη, η οποία φαίνεται να ανήκει στις σκάλες, ωστόσο, είναι, παράξενα, μια ταχύτητα ή δύο από τα πραγματικά βήματα.

Συνεχίζοντας στον κάτω όροφο, εδώ είναι ο χώρος τραπεζαρίας στον κύριο πάτωμα του διαμερίσματος. (Η κουζίνα, η αίθουσα τηλεόρασης, το γυμναστήριο, η πρωτοβάθμια σουίτα, καθώς και η «περιοχή εξυπηρέτησης» είναι επίσης σε αυτό το πάτωμα.) Απλά δεν μπορώ να ξεπεράσω το συνδυασμό του λακαρισμένου πορτοκαλιού με το πέτρινο πάτωμα καθώς και κάπως Περισσότερες καρέκλες βιολογικών ζώων.

Και εδώ είναι αυτή η φούξια, απλώνεται γύρω από το πάτωμα, καθώς και να τρέχει μέχρι έναν τοίχο. (Συνεχίζει ακόμη και στο πάτωμα μιας εξωτερικής τραπεζαρίας, σαν να μην μπορεί να περιοριστεί η φωτεινότητα του.) Μετά την εβδομάδα στυλ ένα χρόνο.

Αυτό το πλάνο ενός από τα έξι υπνοδωμάτια δεν παρέχει μια εξαιρετικά μεγάλη ιδέα για τις αναλογίες ή τη διάταξη του δωματίου, ωστόσο παρέχει μια πανέμορφη θέα σε αυτό το κοκκώδες επένδυση. Κάνει πραγματικά την περιοχή να αισθάνεται άνετη, ακόμα και άνετη, παρά τα τραγανή κλινοσκεπάσματα καθώς και τα λευκά δοκάρια πάνω από το κεφάλι.

Τι νομίζετε; Είναι αυτή η περιοχή του Μιλάνου το στυλ σας;

Για περισσότερη έμπνευση του Μιλάνου, ελέγξτε την αποστολή της Suzanne Dimma από το Salone del Mobile.

Φωτογραφίες: 1-5: Sotheby’s Worldwide Realty Milan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *