Το Abode εισάγει το νέο σύστημα ασφαλείας DIY Wise

εδώ είναι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ασφάλειας σοφίας που μόλις εισάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατοικία

Η Abode Systems αποκάλυψε σήμερα μια συνεργασία με την Kings Safe Technologies, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες τερματισμούς του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και τους προμηθευτές ασφαλείας για να φέρει το σύστημα ασφάλειας κατοικιών στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εγκατάσταση και παρακολούθηση DIY

Το σύστημα δημιουργείται για εγκατάσταση DIY…

… απλή διαδικασία εγκατάστασης που μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού εγκαταστάτη. Η αρθρωτή φύση του συστήματος ασφαλείας επιτρέπει στα άτομα να επιλέξουν τα στοιχεία που θέλουν να προσθέσουν στο σύστημα ασφαλείας τους.

Μπορεί να είναι αυτο-παρακολούθησε επίσης, ή να ενισχυθεί από ένα κέντρο παρακολούθησης εμπειρογνωμόνων για 24/7 ειρήνη του μυαλού. Τα συστήματα Adobe δηλώνουν ότι η ευέλικτη παρακολούθηση προσφέρεται επίσης σε δέσμες 3 ή 7 ημερών για να κρατήσει το σπίτι σας ασφαλές σε ένα σαββατοκύριακο μακριά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ενσωμάτωση

Από το κουτί διαθέτει συμβατότητα με την Apple HomeKit, το Google Assistant, καθώς και την Amazon Alexa εκτός από το “ισχυρό σοφό στήριγμα σπιτιών” που περιλαμβάνει το Zigbee καθώς και το Z-Wave.

Το σετ ασφαλείας Abode Wise περιλαμβάνει:

Abode Gateway – Ο κόμβος του συστήματος που διαθέτει σειρήνα 93 dB, συνδεσιμότητα 4G για κυτταρικές ικανότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς και την ικανότητα να προσθέσει έως και 160 σοφές συσκευές.
Μίνι αισθητήρες πόρτας/παραθύρου – για να εξασφαλίσετε το πιο τυπικό σημείο εισόδου για διαρρήκτες/εισβολείς.
Αισθητήρας κίνησης-Για να προμηθευτεί ένα πεδίο ανίχνευσης κίνησης 110 ° καθώς και ενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις με βάση την κίνηση.
KeyFOB – Για να προμηθεύσετε γρήγορα και απλό απομακρυσμένο βραχίονα/αφοπλισμό του συστήματος ασφαλείας, ακόμη και αν είναι εκτός σύνδεσης.

Το σετ ασφαλείας Abode Wise προσφέρεται τώρα £ 299 για προ-παραγγελία τώρα από το goabode.co.uk

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
Linkedin
Pinterest4
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *