Το Marmitek Boomboom 430 Bluetooth AMP βάζει τα παλιά ηχεία πίσω στη δουλειά

το τελευταίο μικρό μαύρο κουτί του Marmitek μπορεί να σας πάρει μόνο στη σοφίτα για να κατεβάσετε τα παλιά σας ηχεία καθώς και να τα τραβήξετε στον 21ο αιώνα.

Το Boomboom 430 είναι ένα κιβώτιο μεγέθους παλάμης που συνδυάζει έναν ασύρματο δέκτη Bluetooth με ψηφιακό ενισχυτή 2 x 40 watt.

Τώρα μπορείτε να στείλετε όλη αυτή τη μουσική στο tablet, το smartphone ή τον υπολογιστή σας στα προτιμώμενα παλιά ηχεία σας (ή νέα παθητικά).

Έχετε ακόμα εκείνους τους παλιούς ομιλητές που βρίσκονται γύρω από το οποίο δεν θα συμμετέχετε για νοσταλγικούς ή άλλους λόγους; Ίσως έχετε ακόμα ένα χώρο όπου θα θέλατε να τα χρησιμοποιήσετε, ωστόσο δεν έχετε ακόμα ενισχυτή εκεί. Από σήμερα, μπορείτε να κάνετε τα παλιά σας ηχεία και πάλι, χρησιμοποιώντας 1 μικρό κουτί για να τα μετατρέψετε μαγικά σε ενεργά ηχεία Bluetooth. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να ακούσετε μουσική ή ραδιόφωνο ιστού από το smartphone σας στα παλιά σας ηχεία. Αυτό το κουτί bit ονομάζεται Marmitek Boomboom 430. Μεγάλα ηχεία για τη μελέτη, έξω από τα ηχεία ή λίγα ενσωματωμένα ηχεία για την κουζίνα, την τουαλέτα ή το υπνοδωμάτιο, το Boomboom 430 ταιριάζει σε κάθε κατάσταση.

Το Marmitek Boomboom 430 προσφέρεται τώρα για περίπου 75 £

Διατίθεται από το Amazon: marmitek.com

10 κριτικές

MARMITEK BOOMBOOM 460 Μουσικός δέκτης με Bluetooth APTX με ψηφιακό ενισχυτή-silver
Ενσωματωμένος ενισχυτής: Ο ειδικός συνδυασμός ενός δέκτη Bluetooth καθώς και του ψηφιακού ενισχυτή προσφέρει 2x 20W RMS, επαρκή για τις πιο απαιτητικές εφαρμογές
Χρησιμοποιήστε παλιά παθητικά ηχεία – σας επιτρέπει να επαναχρησιμοποιήσετε συμβατικά παθητικά ηχεία
APT -X – με την πιο πρόσφατη καινοτομία APTX για μια αξιοσημείωτη μουσική εμπειρία

105,59 £

Αγορά στο Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *