Ρωτήστε έναν σχεδιαστή: ελαφριά κουζίνα και τραπεζαρία

Ε. Πώς μπορούμε να πάρουμε το ίδιο ελαφρύ, ευάερο κλασικό βλέμμα της κουζίνας μας στην τραπεζαρία μας;

– Κ.Μ., Burlington, Ont. (Για να υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, δείτε τη σελίδα Ask A Designer ™.)

Α. Ζωγραφίστε το ξύλο.

Μπορεί να είστε διστακτικοί να ζωγραφίσετε το ξύλο, αλλά δεν θα πάρετε την ισχυρή σχέση μεταξύ των δωματίων αν δεν το κάνετε. Εκτός αυτού, τα έπιπλα αντίκες σας είναι όμορφα, οπότε είστε καλύτερα να το επισημάνετε και όχι το μύλο. Χρησιμοποιήστε το ίδιο λευκό όπως στην κουζίνα σας στο παράθυρο, το δάπεδο και τα baseboards για μια εμφάνιση παρόμοια με εκείνη της αίθουσας έμπνευσης. Αλλά κρατήστε τις γαλλικές πόρτες σας (δεν φαίνεται) σκοτεινές για να επιστήσετε την προσοχή σε αυτό το αρχιτεκτονικό χαρακτηριστικό.

Δημιουργήστε μια μαλακή παλέτα.

Ζωγραφίστε τους τοίχους της τραπεζαρίας στην ίδια μαλακή σκιά με την κουζίνα σας. Στη συνέχεια, βρείτε ένα ύφασμα που συμπληρώνει αυτό το χρώμα και έχει κατασκευαστεί πάνελ κουρτίνας για τα παράθυρα. Η Cambria σε σκόνη από τον Robert Allen (δείχνεται) έχει ένα υπέροχο μπλε-πράσινο στυλιζαρισμένο floral μοτίβο που θα φέρει κάποιο ενδιαφέρον στο δωμάτιο και θα μαλακώσει τον τοίχο του παραθύρου. Ενημερώστε τις καρέκλες σας αναδιαμορφώνοντας τις θέσεις τους σε ένα στερεό λινό. Ο Robert Allen είναι ατελείωτος στις Βερμούδες (που φαίνεται) παίρνει τα χρώματα στα νέα κουρτίνες ή ατελείωτες σε φυσικές (εμφανίζονται) είναι ένα ουδέτερο που θα λειτουργήσει καλά με τον τόνο ξύλου των καρέκλες. Φέρτε ένα ζευγάρι καρέκλες φύλλων John Derian από την Cisco Brothers (που εμφανίζονται) για επιπλέον καθίσματα. Τα στριμμένα μπροστινά πόδια θα λειτουργούν ωραία με τις υπάρχουσες καρέκλες σας.

Τελειώστε με αξεσουάρ.

Η σειρά τέχνης του Botanical Style Fern Fern Serigraph από τη συλλογή Longstreet στο South Hill Home (εμφανίζεται) θα προσθέσει ένα παραδοσιακό στοιχείο και το σκούρο μπλε και το πράσινο θα χτυπήσει τη νέα παλέτα. Τέλος, μια συλλογή από χοντροκομμένα φανάρια τυφώνα από το Pottery Barn (που φαίνεται) θα κάνει ένα ιδανικό κεντρικό κομμάτι.

Δείτε περισσότερα Ρωτήστε τις απαντήσεις του σχεδιαστή. Επιπλέον, υποβάλετε τη δική σας ερώτηση, με οδηγίες από τη σελίδα Ask a Designer ™.

1. υφάσματα, από την κορυφή: Cambria σε σκόνη, ατελείωτες στις Βερμούδες, ατελείωτες στο φυσικό, Robert Allen. 2. Πρόεδρος του John Derian Leaf, Cisco Brothers. 3. Πράσινο φτέρνα σεργκλ, σπίτι South Hill. 4. Avery Hurricane Lanterns, Pottery Barn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *