Ένας οδηγός για τα στυλ κουζίνας

ενώ μια κουζίνα πρέπει να είναι λειτουργική και αποτελεσματική, η έγχυση του ίδιου στυλ στην κουζίνα σας που μεταφέρεται σε όλο το υπόλοιπο του σπιτιού σας θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε μια ισορροπία μεταξύ μορφής και λειτουργίας στο χώρο σας.

Η σύγχρονη κουζίνα

Οι καθαρές γραμμές, οι κομψές επιφάνειες και το μινιμαλιστικό στυλ είναι αντιπροσωπευτικές της σύγχρονης κουζίνας.

Ένα concrete countertop, ενώ είναι ακριβό, χρησιμοποιεί ένα ανθεκτικό, σημαντικό υλικό για να εργαστεί. Άλλες σύγχρονες επιλογές πάγκου περιλαμβάνουν ανοξείδωτο χάλυβα, γρανίτη, γυαλί και στερεές επιφάνειες όπως το Corian.

Ένα από τα πιο καυτά υλικά backsplash είναι το γυαλί που χρησιμοποιεί μια λαμπερή εμφάνιση με έναν υπαινιγμό χρώματος. Το βασικό λευκό πλακίδιο μετρό είναι μια κλασική επιλογή που λειτουργεί με σχεδόν οποιοδήποτε στυλ δωματίου, ενώ το γυάλινο κεραμίδι χρησιμοποιεί μια υδαρή, φωτεινή εμφάνιση. Όταν επιλέγετε υλικό και βρύσες για μια σύγχρονη κουζίνα, οι καλές επιλογές είναι σατέν νικέλιο, χρώμιο ή ανοξείδωτο χάλυβα.

Ένας σύγχρονος σχεδιασμός μπορεί να περιλαμβάνει ένα ανοξείδωτο, κάτω από τον νεροχύτη, μια απλοποιημένη βρύση, τα ομαλά απρόσκοπτα countertops και τις καθαρές αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες. Απλό ή γυαλί-θορυβώδες ντουλάπι σε συνδυασμό με συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα θα κάνει μια κουζίνα να αισθάνεται φρέσκια και τρέχουσα.

Η γαλλική κουζίνα της χώρας

Αυτό το στυλ κουζίνας έχει μια ζεστή, φιλόξενη αίσθηση με μια σαφώς περιστασιακή εμφάνιση.

Χρησιμοποιήστε χρώματα όπως βαθιά κίτρινα και μπλουζ, τολμηρό βατόμουρο ή πράσινο φασκόμηλο. Επιλέξτε μια ποικιλία από στερεά, λωρίδες και κλασικά μοτίβα Provençal για καλύμματα παραθύρων, ταπετσαρία ή ταπετσαρία επίπλων. Ένα τραπέζι και καρέκλες τύπου bistro είναι μια καλή επιλογή για μια περιοχή φαγητού. Τα παράθυρα μπορούν να ντυθούν με βαμμένα ξύλινα παντζούρια ή ρωμαϊκά blinds. Ένας νεροχύτης ποδιά που συνδυάζεται με μια βρύση gooseneck σε γυαλισμένο χρώμιο, ορείχαλκο ή χάλκινο χάλκινο θα ολοκληρώσει την εμφάνιση.

Η τυπική κουζίνα

Μια τυποποιημένη κουζίνα αποτελείται από κλασικά, εξελιγμένα στοιχεία γεμάτα με δύναμη παραμονής.

Αυτό το στυλ κουζίνας συνήθως περιλαμβάνει ισχυρά τελειώματα όπως γρανίτη, σαπούνι ή μάρμαρο για countertops και γυαλί μπροστά ή ντουλάπια τύπου shaker ζωγραφισμένα λευκά ή χρωματισμένα ένα πλούσιο φινίρισμα κερασιού. Μια βρύση gooseneck σε βουρτσισμένο νικέλιο ή Chrome προσθέτει γοητεία στο δωμάτιο.

Επαγγελματικές συσκευές από ανοξείδωτο χάλυβα εμφανίζονται στο σπίτι στην τυποποιημένη κουζίνα, ενώ τα ταπετσαρία κατασκευασμένα από υφάσματα όπως Chenille, Velvet ή Leather προσθέτουν πολυτέλεια και άνεση στο χώρο. Αρχιτεκτονικές λεπτομέρειες, όπως η χύτευση, η επένδυση και τα ενσωματωμένα, βοηθούν να τραβήξουν μαζί την εμφάνιση και να δημιουργήσουν μακροχρόνια έκκληση.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *