Οι προτιμώμενες καρέκλες μας από τη δημοπρασία στυλ ανταλλαγής στυλ

Η καρέκλα δήλωσης είναι ένα από αυτά τα κομμάτια που μπορούν να αυξήσουν σχεδόν κάθε είδους χώρο, από ένα αραιό διάδρομο σε ένα lackluste dressing χώρο σε ένα σαλόνι blah. Ανεξάρτητα από το στυλ σας, μια εξαιρετική καρέκλα είναι μια εξαιρετική μέθοδος για να φέρετε μια γλυπτική όψη στο χώρο σας καθώς και να εισαγάγετε κάποια ζωή στο χώρο. Στη φετινή δημοπρασία στυλ ανταλλαγής στυλ, που κατέχει ο Jake Gold, Mark Challen, καθώς και η εξαιρετικά δική της Suzanne Dimma της H & H, υπάρχουν καρέκλες δήλωσης, τόσο vintage όσο και νέοι, που περιμένουν να μεταφερθούν στο σπίτι. Εάν είστε στην αγορά ή απλά περιηγηθείτε για έμπνευση, ρίξτε μια ματιά!

Κατασκευασμένο από το διακεκριμένο σχεδιαστή Pierre Jeanneret για το Chandigarh – ένα ινδικό ουτοπικό έργο από έναν άλλο κύριο σχεδιαστή καθώς και τον ξαδέλφη του, Le Corbusier – αυτή η καρέκλα είναι ένας αναισθητοποιητής. Το ζαχαροκάλαμο καθώς και το πλούσιο ξύλο στερεοποιούν το σύγχρονο σχήμα των ποδιών στα μέσα του αιώνα, καθώς και θα φαινόταν ιδανικό στο σπίτι σε ένα προχωρημένο εξοχικό σπίτι ή εκλεκτικό μητροπολιτικό σπίτι. (PSST! Αυτό το κομμάτι της ιστορίας στυλ που συνεισφέρει από το Deck Contemporary αποτιμάται σε πάνω από $ 7.000!)

Το σκαμνί Palmerston από το Coolican & Business του Τορόντο είναι ένας εύκολος τρόπος για να αυξήσετε τη γραφική αίσθηση ενός δωματίου. Ως μέρος ενός σετ, ή σόλο, η αίσθηση του σκαμνιού προσθέτει ειρηνικό δράμα που θα μπορούσε να προσβληθεί γρήγορα σε έναν τυποποιημένο ή σύγχρονο χώρο. Όλα τα κομμάτια τους είναι χειροποίητα σε μικρές παρτίδες, εξασφαλίζοντας ότι ο καθένας είναι μοναδικός.

Ένα άλλο διάσημο κομμάτι της ιστορίας στυλ! Αυτή η καρέκλα καλωδίου δημιουργήθηκε από τον καναδικό Jacques Guillon το 1953 καθώς και εκδοθεί εκ νέου από την οδό Avenue το 2008. Αυτή η καρέκλα δήλωσης συσκευάζει μια γροθιά χωρίς να είναι συντριπτική-χρησιμοποιεί τη δυσμενή περιοχή καθώς και οι καθαρές γραμμές είναι αυτό που το καθιστά κατάλληλο καθιστικό γύρω από ένα σύγχρονο τραπέζι.

Ποιος δηλώνει ότι οι καρέκλες πτέρυγας είναι βουλωμένες; Η καρέκλα Elk από την Gus* Modern, μια εταιρεία που εδρεύει στο Τορόντο, ενημερώνει το παραδοσιακό στυλ με καρυδιά καθώς και χάλυβα επικαλυμμένο με σκόνη. Το βαθύ ξύλο καθώς και οι καμπύλες που περιβάλλουν θα έφερναν ένα άγγιγμα ρουστίκ ζεστασιάς σε μια καμπίνα ή μια μητροπολιτική διεύθυνση.

Η καρέκλα Punt, που δημιουργήθηκε από την Elaine Fortin για την ετικέτα οικονομικής διατροφής, είναι μια εξαπατητικά περίπλοκη καρέκλα. Η διαδικασία με την οποία κατασκευάστηκε βασίζεται στη μέθοδο που χρησιμοποιείται από τους κατασκευαστές σπιτιού του Fogo Island Boat Home, όπου τα στρογγυλεμένα κομμάτια κόβονται από τις ρίζες του ερυθρελάτη ή του Juniper και όχι του λυγισμένου με ατμό. Εντατική εργασία; Ναί. αξίζει? Απολύτως!

Ο Gio Ponti δημιούργησε αρχικά την πολυθρόνα D.153.1 το 1953 για το σπίτι του μέσω του Dezza, του Μιλάνου, καθώς και της επιτομής του κομψού ιταλικού σχεδιασμού. Τα φωτεινά χρώματα καθώς και οι ισχυρές γραμμές της καρέκλας θα γειτνούσαν πολύ πιο παραδοσιακή περιοχή ή θα μπορούσαν να κρατήσουν το δικό τους ως γλυπτό σε ένα διάστημα που ξεδιπλώνεται κάτω.

Αν και αυτή η διάσημη καρέκλα χρειάζεται μόλις μια εισαγωγή, είναι τόσο καταπληκτικό να μην μιλήσουμε. Δημιουργήθηκε το 1966 από τον Warren Platner για τον Knoll, ο στόχος του ήταν ένα απαλό, χαριτωμένο στυλ που καουτσούντ και εύκολα υποστήριξε οποιοδήποτε άτομο που κάθισε σε αυτό. Η εντυπωσιακή κόκκινη ταπετσαρία είναι αξιοσημείωτη αλλά ζωντανή-καλύτερη για έναν φιλικό προς την οικογένεια χώρος.

Ένα κομμάτι δήλωσης δεν χρειάζεται να υποδεικνύει ένα ισχυρό στυλ με ένα δυνατό χρώμα. Συχνά τα υποβαθμισμένα κλασικά καταλήγουν να κλέβουν την παράσταση. Αυτό το vintage Rosewood Perch από τον Niels Otto Møller, που συνεισέφερε ο σχεδιαστής Mazen El-Abdallah, είναι τόσο ευέλικτος που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ένα χώρο διαβίωσης ως επιπλέον καθίσματα, σε μια ματαιοδοξία ή σε μια είσοδο. Οποιοσδήποτε τύπος τοποθεσίας καταλήγει, είναι εγγυημένο να τραβήξει τα συγχαρητήρια!Το Pekota City Lounger ουσιαστικά ουρλιάζει για να βρεθεί σε μια γωνιά ανάγνωσης. Συγκεντρώνοντας τις βιομηχανικές πτυχές με ένα ζεστό βούτυρο δερμάτινο κάθισμα, θα φαινόταν όμορφος σε μια ερευνητική μελέτη ή ως ένα μοντέρνο σημείο εστίασης σε ένα οικιακό den.

Για οποιοδήποτε είδος σοβαρού συλλέκτη, μια vintage thonet καρέκλα είναι ένα must-have. Ο πρωτοπόρος σχεδιαστής, Michael Thonet, παρήγαγε μερικές από τις πιο διάσημες καρέκλες του 19ου αιώνα καθώς και η παράδοσή του ζει σήμερα. Αυτή η κόκκινη καθώς και η μαύρη καρέκλα θα στερεοποιήσουν ένα διάδρομο με ανοιχτόχρωμο τοίχο ή θα φαίνονται ομοίως όμορφα πλευρικά μια βασική κονσόλα.

Δωρεμένος από τον αρχισυντάκτη της H & H Suzanne Dimma καθώς και τον σύζυγό της, Arriz Hassam of Arriz + Co, το σκαμνί μπισκότο δημιουργήθηκε από την πρώην εταιρεία του Arriz, 3η σχεδίαση θείου. Και η διαχείριση στο πίσω μέρος καθιστά απλό να τραβήξετε έξω από κάτω από μια ματαιοδοξία ή γραφείο. Ένα ευρύ κάθισμα χρησιμοποιεί μια κατάλληλη πέρκα για όσους μοιάζουν με λίγο δωμάτιο, ενώ η καθαρή επιφάνεια του χρωμίου προσθέτει ένα ποπ δράματος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *