Το LG ST600 Wise TV προσθέτει DLNA, Apps & Web σε οποιοδήποτε τύπο HDTV

Τι είναι αυτό; Η LG μόλις κυκλοφόρησε PR σε αυτό το bit Black Box – το ST600 – το οποίο φέρει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με την Apple TV. Σε μόλις 11cms τετράγωνο, το σύστημα εξοπλισμένο με Wi-Fi παρέχει οποιοδήποτε τύπο παλιάς αναπαραγωγής ροής DLNA επίπεδης οθόνης εκτός από ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού καθώς και διαφορετικές άλλες εφαρμογές LG (οποιαδήποτε από αυτές τις ακούγονται εξοικειωμένες;). Ελέγξτε για το κοκαλιάρικο μπροστά από την εισαγωγή στις επόμενες εβδομάδες CES.

“Το ST600 Wise TV αναβάθμιση επιτρέπει στα άτομα να απολαύσουν το πρόγραμμα περιήγησης στο Web καθώς και το υλικό premium στις συνήθεις τηλεοπτικές σετ – στο φετινό Electronics Show (CES) στο Las Vegas, η LG Electronics (LG) θα αποκαλύψει το WISE TV αναβάθμιση (ST600 ) Αυτό καθιστά απλό για τους πελάτες να μετατρέπουν τις συνήθεις τηλεοράσεις τους σε σοφές τηλεοράσεις σε φθηνή τιμή. Αγκαλιάζοντας όλα τα οφέλη της συνδεσιμότητας στο διαδίκτυο, ο αναβαθμιστής παρέχει στους ιδιοκτήτες τηλεόρασης ρουτί , Wise Share καθώς και η πλήρης ποικιλία εφαρμογών LG.

“Η αγορά για τις Wise TVS πρόκειται να απογειωθεί φέτος, καθώς και το ST600 χρησιμοποιεί ένα καλύτερο σημείο εισόδου”, δήλωσε ο Havis Kwon, πρόεδρος καθώς και Διευθύνων Σύμβουλος της LG House Insventment Company. “Με τον αναβαθμιστή LG Wise TV, παίρνουμε την απόλαυση καθώς και την άνεση της Wise TV, καθώς και την προσθήκη της ευκολίας χρήσης της LG, αφού βλέπουμε ένα σημαντικό κοινό που ενδιαφέρεται, ωστόσο δεν ενδιαφέρεται να επαρκεί για να πάρει ένα σύνολο νέα τηλεόραση. ”

Συνδέοντας το ST600 με ένα ρουτίνα τηλεόρασης, τα άτομα μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια τεράστια ποικιλία υλικών υψηλής ποιότητας από παγκόσμιους παρόχους, εκτός από τις καλύτερες τοπικές προβολές καθώς και κινηματογραφικές ταινίες για να αντιμετωπίσουν διαφορετικά γούστα σε όλο τον κόσμο. Το ST600 συνδέει επίσης τα άτομα με την αυξανόμενη ποικιλία εφαρμογών LG, οι οποίες δημιουργούνται προσαρμοσμένες για χρήση σε τηλεοράσεις καθώς και προσφέρουν οτιδήποτε από μαθήματα γλωσσών σε παιχνίδια.

Η LG κάνει την εμπειρία ελέγχου πολύ πιο συναρπαστική ακόμα με την εξαιρετική συμβατότητά της, η οποία επιτρέπει στα άτομα να μεταφέρουν το υλικό ασύρματα από τους υπολογιστές που είναι συμβατά με το Digital Living Network Alliance (DLNA), καθώς και άλλα συμβατά gadgets για τον έλεγχο του τεράστιου οθόνη.

Ο σοφός αναβαθμιστής της LG της LG θα αποκαλυφθεί στο CES 2011 στο Λας Βέγκας, καθώς και με τους ιδιοκτήτες τηλεόρασης το δεύτερο τρίμηνο του 2011.

Προδιαγραφές:

Κύρια CPU: BCM7615

DDR 384MB, 1GB Flash

LG πρόσθετο σχέδιο + πρόγραμμα περιήγησης ιστού

AC 100-240V, 50/60 Hz

Wi-Fi, Ethernet, DLNA (DMP)

USB: 1EA (ποντίκι USB, εξωτερική αποθήκευση)

Συσκευές εισόδου: Finger Touch RCU

Περιεχόμενο υψηλής ποιότητας

Εφαρμογές LG

Μέγεθος: 11cm x 11cm ”

Θέλουν περισσότερα? – Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε ένα μόνο αυτοματοποιημένο δημοσίευμα σπιτιού από τώρα και στο εξής, μπορείτε να τις παρέχετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου απευθείας στα εισερχόμενά σας. Πρέπει να συμμορφώνεστε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *