Το Crestron εισάγει ασύρματο ορίζοντα ex dimmers καθώς και πληκτρολόγια [ενημερωμένα]

Το Crestron στέλνει τώρα το ασύρματο ορίζοντα τους ex πληκτρολόγια καθώς και τα dimmers. Αυτή η νέα σειρά ελεγκτών τοίχου διαθέτει τα οποία ταιριάζουν με τα dimmers καθώς και τα πληκτρολόγια, επιτρέποντας στους ολοκληρωτές οικιστικών συστημάτων να παρέχουν συνεπή, κομψή εμφάνιση σε όλο το σπίτι. Πλήρες δελτίο τύπου παρακάτω…

Rijmenam, Βέλγιο – 10 Δεκεμβρίου 2019 -Crestron, παγκόσμιος ηγέτης στην τεχνολογία Advanced Wise House, αποκάλυψε σήμερα ότι τώρα στέλνει το ασύρματο ορίζοντα Ex Keypads καθώς και Dimmers. Διαθέτοντας τα αντίστοιχα dimmers καθώς και τα πληκτρολόγια, η νέα σειρά ελεγκτών Wall-Box παρέχει μια προηγμένη λύση προσαρμοσμένης διαχείρισης ως μέρος ενός συνολικού Crestron Wise Home. Ο Horizon Ex Universal Dimmers δεν είναι μόνο όμορφος, όσο και ισχυρός. Δεν υπάρχει καμία ελάχιστη ζήτηση τόνου, καθώς προσφέρουν πιο αξιόπιστη μείωση LED.

“Τώρα, με την Horizon Ex Line, οι ολοκληρωτές οικιακών συστημάτων μας μπορούν να προσφέρουν μια συνεπή, κομψή εμφάνιση σε όλο το σπίτι για υβριδικά συστήματα. Δεν μπορείτε να πείτε τη διαφορά μεταξύ των dimmers καθώς και των πληκτρολογίων. Οι Dimmers έχουν ακόμη και τα οπίσθια οπίσθια κουμπιά. ”
John Clancy, VP κατοικημένος στο Crestron

Το ευέλικτο στυλ καθώς και η διαχείριση των επιλογών που είναι διαθέσιμες σε μαύρο, λευκό, καθώς και αμύγδαλο με εξαιρετικά διαμορφώσιμα 1,2, 3 ή 4 κουτιά συμμοριών, το Horizon Ex Line προσφέρει αισθητική σχεδιαστή, αίσθηση ανώτερης κουμπί, τέσσερα διαφορετικά στυλ κουμπιών, εναλλάξιμη προσαρμοσμένη κορυφή ως καθώς και τα κομμάτια του κάτω μέρους για να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε είδος διακόσμησης (προσφέρονται ξεχωριστά), καθώς και ασύρματες επικοινωνίες.

Προγραμματιζόμενος οπίσθιος φωτισμός για βελτιωμένη αναγνωσιμότητα κάτω από οποιοδήποτε τύπο συνθηκών φωτισμού, κάθε σχέδιο στην γραμμή EX Horizon περιλαμβάνει πολύχρωμο οπίσθιο φωτισμό που φωτίζει το κορυφαίο κείμενο με λέιζερ με λέιζερ στα κουμπιά. Εάν είναι επιθυμητό, ​​όταν πατηθεί το κουμπί, μπορεί να λάμψει όσο και δύο έως τρεις φορές πιο φωτεινό από τα ανενεργά κουμπιά. Επιπλέον, κάθε κουμπί μπορεί να προγραμματιστεί για να λάμψει σε οποιοδήποτε είδος χρώματος – είναι εντελώς προσαρμόσιμο.

infinet ex ασύρματη επικοινωνία ενσωματωμένο crestron infinet ex ασύρματη προσαρμογή της τεχνολογίας, ο Horizon ex dimmers καθώς και τα πληκτρολόγια μπορούν να μεταδίδουν αξιόπιστα καθώς και να πάρουν εντολές καθώς και να ενσωματώνονται έξυπνα με φωτισμό, αποχρώσεις, HVAC, ασφάλεια, καθώς και AV για ένα για ένα Συνολικά σοφός σπίτι.

Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη συνολική σειρά των κομψών ασύρματων πληκτρολογίων New Horizon, καθώς και dimmers, επισκεφθείτε το crestron.com/horizon.

UPDATE – Η Creston μας ενημέρωσε ότι αυτά τα πληκτρολόγια καθώς και οι Dimmers θα προσφέρονται μόνο σε 110V, καθώς και ως εκ τούτου προορίζονται μόνο για την αμερικανική αγορά.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest5
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *