Χρήσιμο Gadget της εβδομάδας: Aukey PB-T10 20,000mAh Quick Charge 3.0 Φορτιστής μπαταρίας USB

Το Aukey μας έστειλε το νέο PB-T10 Powerall External Battery Charger και με πολλά μέλη της οικογένειας που μπορούν να τρέξουν ένα smartphone επίπεδη πριν από το μεσημεριανό γεύμα, Δεν υπήρχε έλλειψη εθελοντών για να το πάρουν για δοκιμαστική μονάδα.

Το PB-T10 είναι μία από τις μεγαλύτερες μπαταρίες USB που διατίθενται σε 20.000mAh. Αυτό είναι αρκετά καλό TI χρεώνει πλήρως ένα iPhone 6S 7,5 φορές, ένα Galaxy S7 4,4 φορές, ή ένα iPad Air 1,5 φορές. Μετρά 149,5 x 82,5 x 21mm και ζυγίζει λίγο κάτω από 400 γραμμάρια.

Οι διπλές εισόδους του σημαίνουν ότι μπορεί να χρεωθεί χρησιμοποιώντας το συνηθισμένο micro USB ή εναλλακτικά με ένα καλώδιο Apple Lightning επίσης. Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα λιγότερο σύρμα για να συσκευάσετε για τους ιδιοκτήτες iPhone και iPad.

Από την πλευρά της εξόδου υπάρχουν δύο συνδετήρες USB-A, η συμβατική ενσωματωμένη φόρτιση “Aipower Adaptive” και μια δεύτερη θύρα που διαθέτει τεχνολογία Quick Charge 3.0 της Qualcomm. Χρησιμοποιώντας ορισμένες συσκευές που τροφοδοτούνται από το Snapdragon με έναν προσαρμογέα τροφοδοσίας γρήγορης φόρτισης και κάθε σύνδεσμο USB, συμπεριλαμβανομένου του τύπου C, μπορείτε να ξαναγεμίσετε τη μπαταρία των ενεργοποιημένων συσκευών μέχρι 4 φορές ταχύτερα από ό, τι με τη συμβατική φόρτιση …

Η γρήγορη χρέωση 3.0 χρησιμοποιεί έξυπνες διαπραγματεύσεις για βέλτιστη τάση (INOV), έναν αλγόριθμο που επιτρέπει στη φορητή συσκευή σας να καθορίσει ποιο επίπεδο ισχύος να ζητήσει σε οποιοδήποτε χρονικό σημείο, επιτρέποντας τη βέλτιστη μεταφορά ισχύος, μεγιστοποιώντας την αποτελεσματικότητα. Υποστηρίζει επίσης ευρύτερες επιλογές τάσης, επιτρέποντας σε μια κινητή συσκευή να προσαρμοστεί δυναμικά στο βέλτιστο επίπεδο τάσης που υποστηρίζεται από τη συγκεκριμένη συσκευή.

Η κατά προσέγγιση στάθμη μπαταρίας μπορεί να προσδιοριστεί με ένα πάτημα του κουμπιού Lone στη μονάδα. Στη συνέχεια, η LED κατάστασης μετατρέπει ένα χρώμα για να δηλώσει την κατά προσέγγιση κατάσταση της χρέωσης:-

Λευκό: 70% – 100% | Πράσινο: 30% – 70% | Κόκκινο: 0% – 30%

Η εξωτερική περίπτωση είναι λίγο γδαρμένη μετά από μερικές εβδομάδες σκληρής χρήσης που ταξιδεύει σε κάποια σκληρά περιβάλλοντα, συμπεριλαμβανομένης μιας σχολικής τσάντας, αλλά εκτός από αυτό η μονάδα εμφανίζεται ανθεκτική

Εκτός από την εκτίμηση των smartphones και τα δισκία εν κινήσει, αγαπάμε χρησιμοποιώντας μια μπαταρία για το κινητό μας hotspot WiFi χρησιμοποιώντας το MIFI μας (ελέγξτε την τεχνολογία ταξιδιού μας εδώ) και παρέχει ημέρες χρήσης.

Με τα λόγια των γιων μου, όταν πακετάρει το aukey “το παίρνω επειδή είναι βασικά απεριόριστη μπαταρία για μένα”. Και δεν μπορώ να το βάλω πολύ καλύτερα από αυτό.

Το Aukey έχει εγγύηση 24 μηνών και είναι διαθέσιμο τώρα από το Amazon.

#
Προεπισκόπηση
Προϊόν
Εκτίμηση
Τιμή

1

Anker Power Bank, PowerCore Vital 20000 φορητός φορτιστής με τεχνολογία PowerIQ και USB-C …

46,505 κριτικές

37,99 £

Αγορά στο Amazon

2

Anker PowerCore 13000 Power Bank – Compact 13000mAh 2 -Port Ultra Portable Phone Charger με PowerIQ …

8.764 κριτικές

32,99 £

Αγορά στο Amazon

3

HRTOJ Power Bank 26800MAH, Φορητός φορτιστής 【4 φόρτιση εξόδου USB】 100% -0% LED Power …

265 κριτικές16,95 £

Αγορά στο Amazon

Προηγούμενα gadgets της εβδομάδας

Χωρητικότητα: 20.000MAHMICRO-USB ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΕΙΣΑΓΩΓΗ: 5V 2AOUTPUT 1 (AIPOWER): 5V 2.4AOUTPUT 2 (QUITCE 2.0): 5V 2.4A, 9V 1.67A, 12V 1.25Α

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API διαφήμισης προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *