Το Loxone αποκαλύπτει τον αέρα πολλαπλών επέκτασης για τα σοφά σπίτια

loxone έχουν πάρει τα περιτυλίγματα από τη νέα ενότητα ‘Multi Extension Air’. Αναπτύχθηκε ιδιαίτερα με τις εργασίες αναβάθμισης, μπορεί να εγκατασταθεί σχεδόν οπουδήποτε, αλληλεπιδρώντας ασύρματα με το miniserver Loxone καθώς και την επέκταση της αεροπορικής βάσης.

Η νέα ενότητα περιλαμβάνει ενσωματωμένες εξόδους PWM για τη διαχείριση του φωτισμού LED (RGBW DIMMER) ή για τον έλεγχο των αντλών με εισόδους PWM. Η διασύνδεσή του με 1 συρματόσχοινο επιτρέπει τη σύνδεση έως και 20 αισθητήρων θερμοκρασίας ή απεριόριστη iButtons για πρόσβαση κέρδους στον έλεγχο.

Επιπλέον, 8 ψηφιακές εξόδους μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να αλλάξουν οτιδήποτε από τις πρίζες, τα φώτα, τις αντλίες, τις περσίδες, τους ψεκαστήρες κλπ. Η Loxone έχει χρησιμοποιήσει διχρωμικά ρελέ στη μονάδα που τους καθιστά ενεργειακές αποτελεσματικές καθώς χρησιμοποιούν μόνο την ισχύ κατά την αλλαγή. Από την πλευρά εισόδου υπάρχουν 12 ψηφιακά INS για σύνδεση με τους διακόπτες σας, τις επαφές παραθύρων, τους αισθητήρες κίνησης κ.λπ.

Το Loxone πιστεύει ότι έχουν ένα ισχυρό στρογγυλό στο Air Multi Extension Air καθώς και ότι θα είναι ιδανικό για πολλές εφαρμογές εκσυγχρονισμού. Προσφέρεται τώρα για περίπου £ 400.

Σχετικά: Σύστημα αυτοματισμού σπιτιών Loxone – Μελέτη κατάστασης του Ηνωμένου Βασιλείου

www.loxone.com

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *