Το Abode εισάγει το νέο σύστημα ασφάλειας και ασφάλειας DIY του Ηνωμένου Βασιλείου

Εδώ είναι ένα ολοκαίνουργιο σύστημα ασφάλειας και ασφαλείας του Wise House που μόλις εισάγεται στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Κατοικία

Η Abode Systems ανακοίνωσε σήμερα μια συνεργασία με τις τεχνολογίες Protected Kings, μία από τις μεγαλύτερες ανεξάρτητες πυρκαγιές του Ηνωμένου Βασιλείου, καθώς και εταιρείες ασφάλειας και ασφάλειας για να φέρει το σύστημα ασφάλειας και ασφάλειας του Abode Wise στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Εγκατάσταση και παρακολούθηση DIY

Το σύστημα αναπτύσσεται για εγκατάσταση DIY…

… απλή διαδικασία εγκατάστασης που μπορεί να γίνει χωρίς τη βοήθεια ενός ειδικού εγκαταστάτη. Η αρθρωτή φύση του συστήματος ασφάλειας και ασφάλειας επιτρέπει στους χρήστες να επιλέξουν τα στοιχεία που θέλουν να προσθέσουν στο σύστημα ασφάλειας και ασφάλειας.

Μπορεί να είναι αυτο-παρακολούθησε επίσης, ή να ενισχυθεί από ένα κέντρο παρακολούθησης εμπειρογνωμόνων για 24/7 ειρήνη του μυαλού. Το Adobe Systems δηλώνει ότι η ευέλικτη παρακολούθηση προσφέρεται επίσης σε πακέτα 3 ή 7 ημερών για να κρατήσει το σπίτι σας προστατευμένο σε ένα σαββατοκύριακο μακριά ή κατά τη διάρκεια των διακοπών.

Ενσωμάτωση

Από το κουτί διαθέτει συμβατότητα με την Apple HomeKit, το Google Assistant, καθώς και την Amazon Alexa εκτός από το “ισχυρό σοφό στήριγμα σπιτιών” που περιλαμβάνει το Zigbee καθώς και το Z-Wave.

Το επίτευγμα σοφός κιτ ασφάλειας και ασφαλείας περιλαμβάνει:

Abode Gateway – Ο κόμβος του συστήματος που διαθέτει σειρήνα 93 dB, συνδεσιμότητα 4G για κυτταρικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας καθώς και την ικανότητα να προσθέσει έως και 160 σοφές συσκευές.
Μίνι αισθητήρες πόρτας/παραθύρου – για τη διασφάλιση του πιο τυπικού σημείου εισόδου για διαρρήκτες/εισβολείς.
Αισθητήρας κίνησης-Για να προσφέρετε ένα πεδίο ανίχνευσης κίνησης 110 ° καθώς και να ενεργοποιήσετε ειδοποιήσεις με βάση την κίνηση.
KeyFOB – Για να προσφέρετε γρήγορο και απλό απομακρυσμένο βραχίονα/αφοπλισμό του συστήματος ασφάλειας και ασφάλειας ακόμη και αν είναι εκτός σύνδεσης.

Το £ 299 Abode Wise Safety and Security Kit προσφέρεται τώρα για προ-παραγγελία τώρα από το goabode.co.uk

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest4
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *