Η ομορφιά μιας βιβλιοθήκης

Ένα κλασικό ράφι είναι ένα ζωτικό μέρος κάθε μοντέρνου σπιτιού – και όχι μόνο για να διαμαρτυρηθούν πολύτιμοι τόμοι. Όταν είναι οργανωμένοι με φλόγα, αντιμετωπίζουν τα ωραιότερα βιβλία και τα αναμνηστικά σας όπως η τέχνη. Αλλά αν ο χώρος της βιβλιοθήκης των ονείρων σας είναι ένα μπερδεμένο χάος στην πραγματικότητα, σας έχουμε καλύψει. Δείτε πώς μπορείτε να οργανώσετε τα ράφια σας με αποθήκευση και στυλ για να διαθέσετε.

1. Παίξτε με στρώματα και επίπεδα. Η παραλλαγή είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός ξεχωριστού και οπτικά συναρπαστικού συνόλου ράφια. Πρώτον, δοκιμάστε να αναμειγνύετε κατακόρυφα στοιβαγμένα βιβλία με οριζόντιους σωρούς, τα οποία μπορούν να γίνουν πλατφόρμες για τα προτιμώμενα διακοσμητικά αντικείμενα και γλυπτά σας. Για μια διασκέδαση, στρωμένη εμφάνιση, μπορείτε επίσης να ακουμπήσετε φωτογραφίες ή άλλη τέχνη κατά μήκος του πίσω τοίχου με μικρότερα αντικείμενα μπροστά.

2. Σχεδιάστε το μάτι επάνω. Εάν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να διατηρήσετε τα επάνω ράφια σας επιμελημένα και καθαρά, καθώς η ακαταστασία θα είναι πολύ λιγότερο ορατή σε αυτά τα ράφια κάτω. Μια καλή κατευθυντήρια γραμμή είναι να τοποθετήσετε το μεγαλύτερο μέρος της αποθήκευσης κάτω από το επίπεδο των ματιών και να επισημάνετε τα ανώτερα ράφια με τους καλύτερους showstoppers σας, όπως τα όμορφα βιβλία ή τα φυτά τέχνης.

3. Κρύψτε την ακαταστασία. Ένας άλλος τρόπος για να αντιμετωπίσετε ένα ακατάλληλο βιβλιοθήκη είναι να χρησιμοποιήσετε μεγάλα, ελκυστικά κουτιά ή καλάθια για να κρύψετε το χειρότερο συνωστισμό. Τοποθετήστε τα κιβώτια στα ψηλά ράφια και γεμίστε τα στο περιεχόμενο της καρδιάς σας – ή σε χωρητικότητα, όποιο από τα δύο έρχονται πρώτα! Είναι το τεμπέλης τέχνασμα για μια αξιοζήλευτη καθαρή βιβλιοθήκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *