Ο Johnny Depp καταχωρεί τη συλλογή του Penthouse στο L.A.

είναι κοινό για τα αστέρια να ενσωματώσουν μονάδες για να παράγουν ένα μεγαλύτερο σπίτι, ωστόσο ο Johnny Depp δεν είναι η κοινή σας διασημότητα. Κατανοημένος για το στυλ του, καθώς και για τους εξωτερικούς ρόλους του κινηματογράφου, το αστέρι πήρε μια εντελώς διαφορετική μέθοδο για την έννοια – αγόρασε πέντε γειτονικά ρετιρέ στο κέντρο του Λος Άντζελες, τους κράτησε ως επί το πλείστον ξεχωριστά, καθώς και κατοικούσε σε αυτά σαν χώρους σε ένα σπίτι.

Τώρα, πουλάει τη συλλογή του Art Deco περιοχών που καλύπτουν 11.500 τετραγωνικά πόδια στο κτίριο της Ανατολικής Κολούμπια για 12,78 εκατομμύρια δολάρια. Κάντε κλικ με για να δείτε τις πέντε μονάδες που ο Johnny καθώς και η πρώην σύζυγός του Amber ακούγεται όταν μοιράζονται.

Χτισμένο στη δεκαετία του 1930 καθώς και ανακαινίστηκαν το 2007, τα Penthouses κάθονται στην κορυφή ενός κτιρίου στο κέντρο του Λος Άντζελες που είναι κατανοητό για τον πύργο ρολογιών τεσσάρων όψεων.

Αυτός ο χαλαρός χώρος έχει μια ζωντανή αίσθηση, χάρη σε έναν φουντωτό, φθαρμένο δερμάτινο καναπέ, στρώματα μαξιλάρια ρίψης καθώς και κουβέρτες. Ένας εκλεκτικός τοίχος γκαλερί προσθέτει χαρακτήρα.

Εάν αυτή η βιβλιοθήκη είναι οποιοδήποτε είδος ένδειξης, ο Johnny είναι καλά διαβάζοντας. Οι φωτεινές σπονδυλικές στήλες ψάχνουν από τα ράφια ξύλου μαόνι, ενώ μια μπλε βελούδο καρέκλα προσφέρει την ιδανική πέρκα για ανάγνωση.

Ο εκλεκτικός χώρος κουζίνας έχει μια διακοσμημένη αίσθηση, με ένα μπλοκ νησί του κρεοπωλείου, το βελούδινο κάθισμα των δεξιώσεων καθώς και τις περίεργες περιπλανήσεις σε όλη την έκταση.

Τα περίτεχνα καλούπια στο νησί φέρνουν το παλιό κόσμο έκκληση στο χώρο.

Ένας μεγάλος επιχρυσωμένος καθρέφτης επικεντρώνει έναν τοίχο γκαλερί που φαίνεται κάπως απογοητευτικό – εντελώς σύμφωνα με το στυλ υπογραφής του Depp.

Αυτό που μοιάζει με πορτοκαλί κουρτίνες Taffeta κάνει μια σαρωτική δήλωση σε αυτή την περιοχή γραφείου ακριβώς έξω από την κρεβατοκάμαρα.

Οι φωτεινές αποχρώσεις συνεχίζονται στην κρεβατοκάμαρα, όπου ένας κατά κύριο λόγο μπλε χώρος έχει ένα moody, boho vibe που είναι τόσο ισχυρή όσο η προσωπικότητα του Depp.

Το Zebra-εκτυπωμένο ταπετσαρία συγχαίρει το μωσαϊκό κεραμίδι που περιβάλλει το ντους.

Αυτή η κουζίνα Eat-in έχει ένα κιτς, φουτουριστική εμφάνιση.

Μια δυναμική τοιχογραφία είναι παρόμοια με τους κινούμενους χαρακτήρες του σκηνοθέτη Tim Burton.

Τα μπλε σφουγγάρια και τα βικτοριανά φωτιστικά είναι ένα συναρπαστικό μίγμα σε αυτό το χώρο.

Ένα μικρό αίθριο περιβάλλεται από κατάφυτα φυτά καθώς και αμπέλια τοίχου.

Η πισίνα είναι ο πιο σύγχρονος χώρος, με εφεδρικά έπιπλα αίθριο καθώς και ένα εύκολο ορθογώνιο σχήμα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *