Το SONOS εκθέτει νέο ασύρματο subwoofer [ενημερωμένο WTH Video]

SONOS έχει μόλις εκθέσει το νέο τους προϊόν – ένα ασύρματο subwoofer. Ελέγξτε για όλες τις λεπτομέρειες…

“Η Sonos, Inc., ο κορυφαίος κατασκευαστής ασύρματων μουσικών συστημάτων, εισήγαγε σήμερα το Sonos Sub, ένα εκπληκτικά σχεδιασμένο ασύρματο υπογούφερ που παίρνει ολόκληρο το ασύρματο σύστημα HIFI Sonos ένα σεισμικό βήμα καλύτερα στη σπονδυλική στήλη, το σαγόνι, το πλήρες σώμα της εμπειρίας του σώματος Η μουσική προοριζόταν να είναι. Το Sub θα προσφερθεί από τις 19 Ιουνίου. Για ένα βίντεο προεπισκόπησης του Sub, δείτε το blog Sonos.

“Όπως όλα τα προϊόντα μας, το νέο μας sub έχει σχεδιαστεί από μέσα από το Sonos”, δηλώνει ο John MacFarlane, Διευθύνων Σύμβουλος, Sonos, Inc. “Η Sub έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα ενός εξαιρετικού προϊόντος Sonos: Clear, Deep, All-Digital Sound , μια απίστευτα απλή ρύθμιση, καθώς και υπέροχο στυλ που θα είστε περήφανοι για να αναδείξετε στο σπίτι σας. ”

Είτε ακούτε το βροντερό 5ο ή τη γραμμή μπάσων του Beethoven της τελευταίας εμμονής τεσσάρων στο δάπεδο, το νέο sub θα γεμίσει οποιοδήποτε είδος χώρου με παχιά στρώματα από ατέλειο θόρυβο που σας επιτρέπει να ακούσετε καθώς και να αισθανθείτε το Βάρος κάθε χορδή, κλωτσιά, πασπαλίζουμε καθώς και ρολό.

Τοποθετήστε το οπουδήποτε σε ένα δωμάτιο, συνδέστε το σε μια πηγή τροφοδοσίας, πατήστε ένα κουμπί καθώς και συμμορφωθείτε με μερικές απλές προτροπές στον ελεγκτή σας. Το υπο-ασύρματα συνδέεται με τα άλλα στοιχεία SONOS για μια βελτιστοποιημένη εμπειρία ακρόασης ολόκληρου του χώρου. Μέσα σε λίγα λεπτά από τη λήψη του από το κουτί, δεν θα ακούσετε μόνο τη διαφορά υπο -κάνει – θα το αισθανθείτε με κάθε κόκαλο στο σώμα σας.

Το αν το σύστημα στέκεται ή ξαπλώνει, το μοναδικό στυλ του υπο -υπο -σοφού, καθώς και το σοφό ασύρματο σήμα σας δίνει τη δυνατότητα να το τοποθετήσετε οπουδήποτε θέλετε στο δωμάτιο – ακόμη και να βρίσκεται επίπεδη κάτω από έναν καναπέ ή κρεβάτι – χωρίς κάθε τύπο απώλειας θορύβου ή απόδοσης .

Και ακριβώς όπως κάθε άλλο στοιχείο Sonos, μπορείτε να διαχειριστείτε το sub από τον υπολογιστή σας, το smartphone ή το tablet σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κατεβάσετε τις δωρεάν εφαρμογές ελεγκτή Sonos για Android, iPad, iPhone, Mac ή PC.

Το Sub συνεργάζεται με όλα τα ενισχυμένα εξαρτήματα SONOS: Connect: Amp/ZonePlayer 120/ZonePlayer 100; Παίξτε: 5; Παίξτε: 3. Δεν λειτουργεί με το μη ενισχυμένο SONOS Connect/ZP90/ZP80.

Το Sub εισάγει στα μέσα Ιουνίου, καθώς και θα προσφέρεται σε μια επιφάνεια μαύρης λάκα υψηλής γυαλότητας για $ 699 USD ($ 749 CAD, $ 999 AUD, € 699 ΕΕ, καθώς και £ 599 UK). Μια μαύρη ματ επιφάνεια θα προσφέρεται τον Οκτώβριο στα 599 δολάρια ΗΠΑ ($ 649 CAD, $ 799 AUD, € 599 ΕΕ, καθώς και £ 499 UK).

Τα χαρακτηριστικά του Sonos Sub περιλαμβάνουν:

Δύο ηχεία ακύρωσης δύναμης τοποθετημένες πρόσωπο με πρόσωπο: Όλος ο θόρυβος καθώς και η ενέργεια από τη μουσική έρχεται με δυνατά καθώς και καθαρά, καθώς και κανένα από αυτά δεν έχει χαθεί σε ντουλάπια ή κουδουνίστρα.

Όλος ο ψηφιακός ήχος: Όλες οι ρυθμίσεις φίλτρου, η ενεργή εξισορρόπηση καθώς και η τοποθέτηση του χρόνου γίνονται ψηφιακά με κύκλωμα υπερσύγχρονων DSP (επεξεργασία ψηφιακού σήματος) για υψηλής ποιότητας ήχου μηδενικής απώλειας και ενέργειας.

Διπλές ακουστικές θύρες: συντονισμένες για να μεγιστοποιηθούν ο ακουστικός όγκος του υπο -και να βελτιωθεί ο συντονισμός των μπάσων.

Η τροφοδοσία του υποβιβασμού είναι δύο καθορίστε τους ψηφιακούς ενισχυτές της κατηγορίας D της κατηγορίας D που έχουν συντονιστεί εντελώς ώστε να ταιριάζουν με τα ηχεία καθώς και την ακουστική αρχιτεκτονική. Το ντουλάπι είναι κατασκευασμένο από ιδιόκτητη ρητίνη για την παραγωγή ακουστικά νεκρών τοίχων με μέγιστο όγκο εσωτερικού αέρα. Οι συγκεκριμένες διαστάσεις του υποβιβασμού είναι 15,8 x 6,2 x 15in. (402 x 158 x 380mm) με βάρος 36,3 λίβρες (16kgs). Οι πλήρεις προδιαγραφές, οι λεπτομέρειες καθώς και ένα βίντεο μπορούν να ανακαλυφθούν στο www.sonos.com/sub. ”

Θέλουν περισσότερα? – Θα πρέπει να συμμορφώνεστε με εμάς στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή να εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *