Νέο rfid house automation set set, καθώς και ετικέτα συγκροτήματος καρπού

iautomate πωλούν μια ενημερωμένη έκδοση του κιτ αυτοματισμού του RFID House. Μεταξύ των νέων προσφορών είναι ένα $ 500 που θα χρησιμοποιηθεί με την εφαρμογή λογισμικού Automation Mac OS X House “Indigo” από την Contceptive Automation.

Το Iautomate μόλις πρόσφατα μείωσε το μέγεθος της καινοτομίας κατά 50% καθώς και έχει εισαγάγει μια νέα ετικέτα RFID που προσφέρεται και για τους ενήλικες καθώς και για τους νέους.

RFID Starter Set για indigo με αντιληπτική αυτοματοποίηση – ήδη indigo; Powered by Wavetrend, αυτό το κιτ εκκίνησης RFID περιλαμβάνει σχεδόν ό, τι απαιτείται να ξεκινήσετε με το RFID καθώς και τον αυτοματισμό είτε είναι στο σπίτι σας είτε στην επιχείρησή σας εάν έχετε ήδη το λογισμικό αυτοματισμού του Indigo House. Το σετ περιλαμβάνει το plug-in εφαρμογής λογισμικού RFID για το Indigo, το νέο RX202-HA Long Variety Reader, δύο TG-P Active Duo Tags για τη χρήση του παρμπρίζ ή των εργαζομένων, τα σούπερ προσκυνητικά μαξιλάρια καθώς και το καλώδιο Breakout RFID με τροφοδοσία (Λειτουργεί σε κάθε χώρα, απλά καθορίστε κατά τη διάρκεια της παραγγελίας). Ιδανικό για αναγνωριστικό οχήματος καθώς και ακολουθίες αυτοματισμού. Απλά συνδέστε με ένα indigo εξοπλισμένο Mac που τρέχει OS X καθώς και προσθέστε μια σειρά από μακρά ποικιλία RFID ετικέτες από την επιλογή μας στο διαδίκτυο για Autos, ανθρώπους, καθώς και φυσικά περιουσιακά στοιχεία. Αγοράστε επιπλέον επισκέπτες για να διευρύνετε την προστασία καθώς και να εκτελέσετε εξειδικευμένα συμβάντα αυτοματοποίησης.

Προσαρμοσμένη για το Iautomate.com καθώς και για τις εφαρμογές αυτοματισμού σπιτιών, αυτή η έκδοση HA του επισκέπτη Long Variety Long Variety χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με την εφαρμογή λογισμικού Indigo καθώς και ειδικά σχεδιασμένο για ανίχνευση (ή απουσία) οχημάτων, οχημάτων , κατοικίδια ζώα καθώς και προσωπικά περιουσιακά στοιχεία. Ο επισκέπτης του RFID παρέχει κοντά στην προστασία του πεδίου ή της μεγάλης ποικιλίας για ανίχνευση ανθρώπων, κατοικίδιων ζώων, οχημάτων, οχημάτων ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να προσδιορίσετε με μία από τις διαφορετικές ετικέτες RFID.

Wavetrend TGMS-A RFID Η ετικέτα καρπού με βαλλιστική νάιλον μπάντα-μόνο .28 σε πάχος (7 mm), αυτό το wavtetend tgms-a rfid wist band tag λειτουργεί ακριβώς όπως μία από τις ετικέτες της μακράς ποικιλίας μας, για να προτείνουμε ενεργά την ύπαρξη στο Wavetrend L-RX200 σειρά ή παλαιότερος επισκέπτης RFID RFID που διατίθεται στο εμπόριο από την AAID. Από την ενεργό φύση αυτής της ετικέτας RFID καρπού, το δίκτυο επισκεπτών RFID μπορεί να βρει την ύπαρξη ή την απουσία της ετικέτας καρπού.

Είναι συνδεδεμένο με τον καρπό με την συμπεριλαμβανόμενη βαλλιστική νάιλον μπάντα καρπού, τις προαιρετικές ζώνες βινυλίου καρπού ή τις κοινές ζώνες αναγνώρισης νοσοκομείων. Η ενσωματωμένη μπαταρία παρέχει έως και τρία χρόνια συνεχούς χρήσης.

RFID SET για indigo: rfid wist band tag

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε για τη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, απευθείας στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *