Η γνήσια λίστα Lust της Jennifer Koper: Μια σοφίτα του Βανκούβερ

Είμαι πάντα γοητευμένος από μικρές περιοχές καθώς και τις τεχνικές που απαιτούνται για να λειτουργήσουν. Μου αρέσουν επίσης οι ιστορικές λεπτομέρειες που μένουν στην αρχική τους κατάσταση, γεγονός που καθιστά αυτό το μετατρεπόμενο Heritage Building Studio House ένα ζεστό κατοικημένο ή εμπορικό ακίνητο βρίσκουν.

Χτισμένο το 1911 για βιομηχανικούς σκοπούς, το οικιστικό ή εμπορικό ακίνητο μετατράπηκε αργότερα σε μονάδες σπιτιών στα μέσα της δεκαετίας του ’90. Αυτή η συγκεκριμένη σουίτα έχει υποβληθεί σε ακόμη περισσότερες αναδιαμορφώσεις τα τελευταία χρόνια, φέρνοντας τα συμπληρώματα όσο και την ημερομηνία. Ποιες είναι οι ξύλινες δοκούς, τα οροφές δέκα ποδιών, καθώς και οι τοίχοι από τούβλα που παρέχουν στην περιοχή έναν τόνο χαρακτήρα.

Όχι μόνο η περιοχή είναι φανταστική, ο τόπος είναι εκπληκτικός. Το Βανκούβερ κάνει τις 5 κορυφαίες λίστες πολλών βιώσιμων πόλεων σε όλο τον κόσμο, καθώς και αυτό το σύστημα βρίσκεται στην καρδιά όλων – μια θαυμάσια περιοχή μεταξύ του πυρήνα του κέντρου καθώς και της ιστορικής περιοχής Gastown. Είναι κοντά σε καταστήματα, καφετέριες καθώς και ένα πρόσθετο μπόνους: είναι καλύτερο κάτω από το δρόμο από ένα από τα καταστήματα προτιμώμενων στυλ της H & H, προσφέρουν σπίτι.

Για ένα μικρό στούντιο σπίτι, η κουζίνα είναι ένα φανταστικό μέγεθος, με μεγάλες προσφορές μετρητών καθώς και χώρου ντουλαπιών. Πολλές μικρές μονάδες πραγματικά σκουπίζουν στην περιοχή της κουζίνας, καθώς και συνήθως προσφέρουν εξαιρετικά αποθηκευτικό χώρο.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Τα ξύλινα πλαισιωμένα παράθυρα είναι μεγάλα καθώς και προσθέτουν στην έκκληση ενώ αφήνουν σε μεγάλο μέρος φυσικού φωτός.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Μου αρέσει επίσης αυτό που ο ιδιοκτήτης έχει τελειώσει με την περιοχή όσον αφορά την παροχή καθώς και τις έξυπνες λύσεις αποθήκευσης. Το να κρέμεται ένα ποδήλατο στη μακρινή θέση είναι η ιδανική μέθοδος για την εξοικονόμηση χώρου δαπέδου.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Μου αρέσουν ιδιαίτερα οι κόγχες στους τοίχους από τούβλα που αποθηκευτικά στο σπίτι τόσο κομψά. Μια ανοιχτή βιβλιοθήκη γεμάτη ζωντανά βιβλία προσθέτει στη δομή καθώς και το unnunhed vibe.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Κάνοντας μεγάλες ντουλάπες κατά μήκος ενός τοίχου επιλύει τις ανάγκες αποθήκευσης καθώς και προσθέτει ένα καλό ποπ ενός αρκετά μπλε-γκρίζου χρώματος.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Η ταπετσαρία πίσω από το κρεβάτι διακρίνει την περιοχή ύπνου από το υπόλοιπο σπίτι, παρόλο που είναι ανοιχτή-έννοια, καθώς και προσθέτει μια ζωντανή πτυχή του μοτίβου.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Το σετ τραπεζαρίας είναι μια μεγάλη επιλογή και για μικρές περιοχές – τα ωραία πόδια κρατούν τα έπιπλα από το να φαίνονται βαρύ. Τα ελαφρύτερα έπιπλα μπορούν να κάνουν οποιοδήποτε είδος χώρου να αισθάνεται μεγαλύτερος και πιο αέρας.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Το φοβερό σύγχρονο vintage sideboard είναι παρόμοιο σε χρώμα με το τούβλο, ώστε να μην προσθέτει στην απασχολησιμότητα του τοίχου καθώς και στην βιβλιοθήκη, παρέχοντας μια στιγμή ανακούφισης. Η τέχνη του κέντρου προσθέτει στον φοβερό και χαλαρό χώρο.

Πηγή: Sotheby’s Worldwide Realty

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *