Χρήσιμη συσκευή της εβδομάδας: Ener-j Wise WiFi Dimmer Switch

Εδώ είναι ένας συναρπαστικός και προσιτός διακόπτης σοφός σπιτιού για το Ηνωμένο Βασίλειο που είναι γεμάτο χαρακτηριστικά.

Ο διακόπτης αφής Ener-J Wise Dimmable χρησιμοποιεί 2.4GHz 802.11 B/G/N Wifi έτσι ώστε να μην χρειάζεται ο κόμβος όσο και να λειτουργεί με φωτισμό LED/CFL έως και 220W καθώς και πυρακτώσεις έως και 300W (χρησιμοποιείται ο διακόπτης. Περίπου 0,5W σε κατάσταση αναμονής).

Οι κατασκευαστές δηλώνουν ότι έχουν χρησιμοποιήσει «βελτιστοποιημένους αλγόριθμους dimming» για να μεγιστοποιήσουν τη συμβατότητα, έτσι ώστε το κύκλωμα τους να μην προκαλεί τα φώτα να τρεμοπαίζουν σε οποιοδήποτε είδος φωτεινότητας.

Το επίπεδο dimming ρυθμίζεται μετακινώντας το δάχτυλό σας καθώς και κάτω από την επιφάνεια αφής, καθώς και το σήμα LED στο μπροστινό μέρος δείχνει το επίπεδο με μια ματιά.

Ενσωμάτωση

Μόλις τοποθετηθείτε, μπορείτε να διαχειριστείτε τα φώτα σας από την εφαρμογή Enerj (Android καθώς και από το iOS) εκτός από τον καθορισμό ρουτινών καθώς και τους χρονομετρητές. Επιπλέον, ενσωματώνεται με το Amazon Alexa καθώς και το Google House για φωνητικό έλεγχο. Μπορείτε επίσης να το συνδέσετε με το IFTTT για κάποια σοφή λογική σπιτιού, καθώς και λειτουργεί με το Tuya καθώς και με τις σοφές εφαρμογές ζωής.

Απαιτείται ένα ουδέτερο καλώδιο, όπως και ένα κιβώτιο τοίχου 35 χιλιοστών.

Συμβουλή: Εάν τα πλαίσια σας δεν είναι βαθιά επαρκή, σκεφτείτε να χρησιμοποιήσετε ένα διαχωριστικό όπως αυτό.

Διατίθεται από το Amazon

Επισκεφθείτε το Enerj για περισσότερες πληροφορίες, καθώς και επιθεωρήστε την αξιολόγηση του Geek Street Video.

30 κριτικές

Enerj Enej wifi dimmer 1 συμμορία, σοφός διακόπτης για φώτα LED που είναι συμβατά με την Alexa για τα φώτα και τους λαμπτήρες, λευκό

Ρυθμίστε πίσω, καθώς και χαλαρώστε όπως το Enej Dimmer Light Swich μπορείτε να λειτουργήσετε από απόσταση τα φώτα και τους λαμπτήρες σας. Περιλαμβάνει βελτιστοποιημένους αλγόριθμους dimming για τη μεγιστοποίηση της συμβατότητας του φωτός, καθώς και δεν does not flicker σε οποιοδήποτε είδος φωτεινότητας
Η υψηλή υψηλής ποιότητας Stepless Touch Dimmer κάνει την τροποποίηση φωτεινότητας απλή και ομαλή
Enerj 1 Gang LED Light Switch Touch Manage Switch Λειτουργεί με την Alexa, το Google House & Ifttt με το τηλεχειριστήριο εφαρμογής Enerj App

26,58 £

Αγορά στο Amazon

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest2
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Τελευταία ενημέρωση στο 2021-10-04 / συνδέσμους θυγατρικών / εικόνες από το API μάρκετινγκ προϊόντων Amazon Product

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *