Το Pairot Bridge φέρνει την υποστήριξη της Apple HomeKit & Amazon Alexa στο KNX Smart Homes

Η μονάδα Pairot από το XXTER Bridges Your Knx Smart Home στο Apple HomeKit ή στο Amazon Alexa. Αυτό προσθέτει ποιοτικό φωνητικό έλεγχο από αυτές τις 2 δημοφιλείς πλατφόρμες.

Με το ζευγάρι κάνετε την εγκατάσταση KNX κάθε σπιτιού που διατίθεται για την Apple HomeKit ή την Amazon Alexa. Το pairot λειτουργεί ως γέφυρα και διασφαλίζει ότι μπορείτε να χειριστείτε τα εξαρτήματα στο σπίτι και να αναζητήσετε την κατάσταση με μια συσκευή Apple ή το Amazon Echo. Αυτό καθιστά δυνατό, για παράδειγμα, τον έλεγχο των φώτων ή του θερμοστάτη μέσω βασικού φωνητικού ελέγχου. Οι δυνατότητες που έχετε εξαρτάται από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την Apple HomeKit ή την Amazon Alexa.

Σχετικά: Το ComfortClick εισάγει διακομιστή Jigsaw KNX

Ποια συστατικά που υποστηρίζει το ζευγάρι εξαρτάται από το αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το HomeKit ή την Alexa. Για την Alexa, υποστηρίζονται οι ενεργοποιητές, οι dimmers, οι τυφλοί ενεργοποιητές και οι θερμοστάτες υποστηρίζονται επί του παρόντος. Για το HomeKit, μπορούν επίσης να λειτουργούν οι διακόπτες (όπως ένας ανιχνευτής) και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη θερμοκρασία, την ένταση φωτός και την υγρασία. Στο HomeKit μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αισθητήρες παρουσίας και κίνησης, ακριβώς όπως οι διακόπτες, μέσω μιας αυτοματοποίησης για τον έλεγχο σκηνών ή άλλων εξαρτημάτων. Κατόπιν αιτήματος της Apple, το μέγιστο των 99 εξαρτημάτων μπορεί να συνδεθεί με ένα ζευγάρι και το ζευγάρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε σπίτια.

Η γέφυρα Pairot είναι διαθέσιμη τώρα. Επικοινωνήστε με το xxter στον παρακάτω σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες.

xxter.com: Διαβάστε πολύ περισσότερες δημοσιεύσεις KNX

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *