Ψώνια στην Καλιφόρνια

Είμαι μακριά στις διακοπές αυτή την εβδομάδα στο Λος Άντζελες. Αυτή είναι η πέμπτη επίσκεψή μου στην Καλιφόρνια, οπότε δεν περιμένω στη σειρά να είμαι μέλος ενός ζωντανού ακροατηρίου στούντιο για την τιμή είναι ιδανική (αυτό ήταν το πρώτο μου ταξίδι πριν από οκτώ χρόνια) ή στη Disneyland. Είμαι απλώς κρέμονται με φίλους, ψώνια και τρώγοντας πράγματα που δεν μπορούμε να φτάσουμε στον Καναδά (κυρίως Pinkberry κατεψυγμένο γιαούρτι).

Έχω πάει στο κατάστημα των φίλων μου Blake και Laura στη Σάντα Μόνικα τρεις φορές λαμβάνοντας υπόψη ότι το Σάββατο και όποτε επιστρέφω, φαίνεται διαφορετικό. Ονομάζεται Hoot & Heart Horticulture. Λουλούδια, σχεδιασμός κήπου, εκδηλώσεις, έπιπλα, οικιακά αντικείμενα και αξεσουάρ – το κάνουν όλα.

Σήμερα αποσυσκευάστηκαν μια μεγάλη αγορά αγγειοπλαστικής σε διαφορετικά γυαλιά και σχήματα. Μπορείτε να δείτε ότι φαίνονται υπέροχα από μόνοι τους όπως εμφανίζονται στο μακρύ τραπέζι στο κέντρο του καταστήματος, αλλά φαίνονται ακόμα καλύτερα γεμάτα με τα απίστευτα φρέσκα λουλούδια ή τα χυμώδη τους.

Τα πολύ αγαπημένα μου αντικείμενα είναι το vintage κασσίτερο, τα φιαλίδια από γυαλί κεχριμπάρι και τα έθιμα μεταλλικά φανάρια-μερικά είναι ενσύρματα για ένα λαμπτήρα, άλλα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με κεριά.

Το ηλεκτρονικό τους κατάστημα πρέπει να λειτουργεί και να λειτουργεί την επόμενη εβδομάδα και θα μεταφερθούν στον Καναδά!

Φωτογραφίες: Cameron MacNeil

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *