Βίντεο: Ο εκθαμβωτικός έλεγχος είναι ο δροσερός νέος έξυπνος οθόνης οθόνης οθόνης οθόνης οθόνης οθόνης

, ο έλεγχος είναι δροσερό νέο ελεγκτή οθόνης αφής που είναι συμβατός με το Sonos, το Nest, το SmartThings, τον ήχο και άλλες έξυπνες οικιακές συσκευές.

Η Amazon Alexa αναπτύσσεται, ώστε να μπορείτε να ζητήσετε νέα, αθλήματα και καιρικές συνθήκες από οποιοδήποτε δωμάτιο. Μπορείτε επίσης να κάνετε βίντεο μεταξύ των εκθαμβωτικών μονάδων ελέγχου που είναι διαθέσιμες σε 12 χρώματα.

Φαίνεται ότι οι αναγνώστες του Ηνωμένου Βασιλείου θα πρέπει να περιμένουν για μονάδες δεύτερης γενιάς πριν μπορέσουν να τις εγκαταστήσουν, ωστόσο …

Θα λειτουργήσει αυτό στο Ηνωμένο Βασίλειο ή σε άλλες χώρες; Δυστυχώς, το αρχικό μας προϊόν παράγεται 120V, όχι το πρότυπο 240V που υπάρχει στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε πολλές άλλες χώρες. Θα πρέπει να μείνετε συντονισμένοι για την επόμενη κυκλοφορία μας!

Για τους τυχερούς μας αναγνώστες, ο εκθαμβωτικός ελεγκτής είναι διαθέσιμος για προ-παραγγελία τώρα από $ 149.00 με προβλέψεις αποστολής για τα τέλη του καλοκαιριού του 2017.

Δείτε το βίντεο και τους παρακάτω συνδέσμους.

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν:

120 volt, 5 amp φως έλεγχος, συμβατό μειώσεις

Εύκολο στη χρήση ολισθητήρες αφής – απλά σύρετε προς τα πάνω/προς τα κάτω για να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τα φώτα ή να κρατήσετε το δάχτυλό σας για να μειώσετε

Αισθητήρας κίνησης, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος και φωνητικός έλεγχος

Amazon Alexa Voice Services αναπτύχθηκαν στο

Κάμερα με φυσική κάλυψη ιδιωτικού απορρήτου, παρέχοντας δυνατότητα ενδοεπικοινωνίας ήχου/βίντεο μεταξύ δύο ή πολύ πιο εκθαμβωτικών ελέγχων

Δυνατότητα σύνδεσης και ελέγχου υποστηριζόμενων WiFi Smart Home Products

Προσαρμόσιμες σκηνές για να αποθηκεύσετε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις

Λαμπρή εφαρμογή για κινητά (διαθέσιμη στη ναυτιλία για iPhone και Android)

www.brilliant.tech

Θέλουν περισσότερα? – Ακολουθήστε μας στο Twitter, όπως και εμείς στο Facebook ή εγγραφείτε στη ροή RSS. Μπορείτε ακόμη και να λάβετε αυτές τις ειδήσεις που παρέχονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κατευθείαν στα εισερχόμενά σας κάθε μέρα.

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *