Το DIY Wise House Hack χρησιμοποιεί το API IFTTT για να ενεργοποιήσει τη δράση του MQTT House Assistant

ενώ το κουτί αλληλογραφίας είναι πολύ περισσότερη από μια ιδέα των ΗΠΑ από ένα Ηνωμένο Βασίλειο, υπάρχει κάποια ικανοποιητική DIY Wise House Hackery που συμβαίνει εδώ που μπορεί να επηρεάσουν πολλά Από πολύ περισσότερα έργα.

Το Cory μας δείχνει ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσουμε τη λειτουργία των μικροεφαρμογών μου, αν αυτή τότε αυτή η υπηρεσία σύννεφο, για να διαμορφώσει ένα webhook στο API που θα στείλει ένα μήνυμα κειμένου σε δράση σε μια επαφή με τον διακόπτη στην οικιακή του ιδιοκτησία – ή να ενεργοποιήσει οποιοδήποτε Τύπος άλλου βοηθού MQTT / House Action για αυτό το θέμα.

Χάνετε ποτέ μια ολόκληρη μέρα που αιωρείται πάνω από το γραμματοκιβώτιό σας που περιμένει μια κρίσιμη παράδοση; Απενεργοποιήστε τον εαυτό σας από τη δουλειά σας προσθέτοντας έναν αισθητήρα που θα σας στείλει ένα μήνυμα κειμένου όταν φτάσει η αλληλογραφία σας! Θα σας δείξω ακριβώς πώς να χρησιμοποιήσετε ένα ESP8266, καθώς και ένα όριο διακόπτη για να εγκαταστήσετε το γραμματοκιβώτιό σας για να σας ειδοποιήσει όποτε ανοίγει.

Ελέγξτε το παρακάτω βίντεο εκτός από τον σύνδεσμο στο blog Publish με τον κωδικό…

blog.hau.me

Μοιραστείτε αυτό:
Facebook
Κελάδημα
Ερυθρός
LinkedIn
Pinterest1
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
Περισσότερο

Whatsapp
Τυπώνω

Σκυϊδάκι
Ουρανός

Τηλεγράφημα
Τσέπη

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *